30ste editie 1992 - 2023

We love Iteracare

Deelnemer » Lezingen en Workshops » We love Iteracare

We love Iteracare

iTeraCare ondersteunt bij diverse klachten voor mens en dier

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 18 november 2023 11:45 - 12:35
Elzenzaal Zondag 19 november 2023 11:45 - 12:35

iTeraCare ondersteunt bij diverse klachten voor mens en dier

Vind je jouw gezondheid en die van jouw naasten en cliënten ook zo belangrijk? iTeraCare kan ingezet worden bij veel klachten voor mens en dier. Het helpt het lichaam om het zelfherstellend vermogen te activeren.

Wat doet de iTeraCare?
De Terahertz frequenties van de IteraCare dringen diep in ons lichaam door, wel tot 20 à 30 cm. Het resoneert met onze lichaamscellen waardoor deze weer geactiveerd worden. Het verbetert de bloedsomloop. Het ondersteunt vooral bij stress (het ontspant namelijk) en ontsteking gerelateerde klachten en dat zijn er vele. Wat we vaak te horen krijgen, is dat mensen minder pijn hebben, meer energie krijgen en beter slapen.
Het apparaat is eenvoudig  en simpel in gebruik en een zinvolle aanvulling voor praktijken.

Over de spreker: Wilma Harreman

Wilma Harreman heeft al ruim 20 jaar een praktijk in complementaire geneeskunde. Sinds augustus 2022 werkt zij ook met iTteraCare, een apparaat dat terahertz frequenties zendt via een kristallen buis die 20 tot 30 centimeter het lichaam in dringen, zodat alle cellen goed bereikt kunnen worden.

In haar praktijk maakt Wilma met iTeraCare werkelijk wonderen mee. Deze ervaringen wil zij graag in haar lezing presenteren en delen met collega’s en andere geïnteresseerden.