29ste editie 1992 - 2022

Institute of Siberian Shamanism

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Institute of Siberian Shamanism

Institute of Siberian Shamanism

Leer je kracht kennen

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 19 november 2022 14:00 - 14:50
Wilgenzaal Zondag 20 november 2022 14:00 - 14:50

Leer je kracht kennen

Siberisch sjamanisme is o.a. een directe en doeltreffende weg om je kracht te leren kennen, hoe deze te verzamelen, te verhogen en te behouden en deze vanuit hartsniveau in te zetten.

Tegelijkertijd geeft deze oeroude kennis ook inzicht in het proces van anderen. Hierdoor ben je als spiritueel mens en sjamanistische helper in staat om andere mensen instrumenten aan te reiken, zodat deze mensen hun ware kracht en essentie leren kennen en zo hun ware zelf herinneren.

De oeroude kennis is niet tijdgebonden maar universeel en altijd in beweging. Zo zijn eeuwenoude rituelen en technieken terug te vinden naast die van verschillende volkeren en culturen. Gecombineerd en geïntegreerd, passend in de tijd van het hier en nu. In verbinding met al wat leeft en vanuit respect voor al wat bezield is.

Over de spreker: Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)

Petra Giesbergen is reïncarnatietherapeut. Zijzelf: “Alles wat we ooit geroken, gezien, gevoeld, gehoord en geproefd hebben, is opgeslagen in ons onderbewustzijn. Door onze aandacht op de juiste manier te richten, onze energie en onze concentratie te verhogen, kunnen wij gemakkelijk een vorig leven herbeleven.”

Petra volgde opleidingen tot aurahealer en -reader en deed een dromenopleiding, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en sjamanisme.