29ste editie 1992 - 2022

Freriks Energetisch Management

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Freriks Energetisch Management

Freriks Energetisch Management

Leren en Omgaan met deze bijzondere tijden

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 19 november 2022 13:00 - 13:50
Wilgenzaal Zondag 20 november 2022 13:00 - 13:50

Leren en Omgaan met deze bijzondere tijden

Vanuit zijn gave, zal Stef het op een toegankelijke manier hebben, over de veranderingen, die ons naar een heel ander bewustzijnsniveau brengen.
Door middel van inzichten die hij heeft doorgekregen (channeling), zal hij eenvoudige uitleg geven over de veranderingen die ons te wachten staan.
Aan de hand van enkele voorbeelden legt Stef uit hoe de wereld gefunctioneerd heeft tot op heden en waar we naar toe gaan.
Tevens vertelt hij ons over de kracht en de pracht van de afgelopen jaren en toekomstige jaren en hoe we op een heel eenvoudige manier, met alles kunnen omgaan.

Kom genieten van deze inspirerende en verhelderende lezing.

Over de spreker: Stef Freriks

Stef Freriks, schrijver van “De Kracht van Bewustzijn” en maker van de gratis meditatieserie “De Nieuwe Wereld”, realiseerde zich als kind al, dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem werden beleefd. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikte dit later om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen.

Vanuit zijn gave, werk- en levenservaring geeft hij sinds 1995 inspirerende lezingen, persoonlijke readings, maar ook bedrijfsconsulten, cursussen en trainingen, waarbij hij toegankelijke informatie geeft vanuit een overstijgende zienswijze.