28ste editie 1992 - 2019

ENRA Groen Gezond

Deelnemer » Lezingen en Workshops » ENRA Groen Gezond

ENRA Groen Gezond

In harmonie met Orkestra

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 17 november 2018 15:15 - 16:05

In harmonie met Orkestra

Een eenvoudige en natuurlijke manier om te concentreren

Orkestra All Day Happy Day heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn en zich daarboven slecht kunnen concentreren. Gitta van Eick geeft in haar voordracht uitvoerige informatie over Orkestra.

 

Spreker: Gitta van Eick

Gitta van Eick is vitaliteitscoach en bestuurslid bij Stichting Kind en Voeding

Als vitaliteitscoach begeleidt zij mensen die een gezondere leefstijl willen maar niet weten hoe. Door alle berichten in de media over voeding en diëten komt men terecht in een spiraal die alleen maar doorbroken kan worden door goede en realistische leefstijladviezen. Het adviseren van het gebruik van supplementen is daar een onderdeel van om de cliënt een goede ondersteuning te geven en in de meeste gevallen zelfs een noodzakelijk onderdeel van de coaching.

Stichting Kind en Voeding is in het leven geroepen vanuit bezorgdheid over de toename van overgewicht onder kinderen door onwetendheid op gebied van wat gezonde voeding voor het lichaam kan doen. Voorlichters met een achtergrond in voeding zijn bij de stichting aangesloten en geven gastlessen op (basis)scholen en kinderdagverblijven. Als bestuurslid is zij ook lid van de Alliantie Voedselonderwijs die voedselonderwijs als vast onderdeel wil in het curriculum van de scholen.