30ste editie 1992 - 2023

Eidon® Ionic Minerals

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Eidon® Ionic Minerals

Eidon® Ionic Minerals

Chronische mineraaltekorten, hoe ontstaan ze en hoe kom je er vanaf?

Zaal Datum Tijdstip
Berkenzaal Zaterdag 18 november 2023 12:15 - 13:05
Berkenzaal Zondag 19 november 2023 12:15 - 13:05

Chronische mineraaltekorten, hoe ontstaan ze en hoe kom je er vanaf?

Er wordt relatief weinig aandacht besteed aan de mogelijke oorzaken die ten grondslag liggen aan chronische mineraaltekorten. Door gebrek aan kennis over en aandacht voor dit onderwerp lopen veel mensen onnodig lang rond met dergelijke tekorten. En in veel gevallen leidt het inzetten van mineralen als voedingssupplement niet eens tot het verdwijnen van het tekort. Hoe zou dat nou komen?

Tijdens de lezing, die gegeven wordt door Elizabeth Louise Hutjes, leert u hoe mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet zodanig dat het lichaam ze benutten kan. U krijgt inzicht in de oorzaak van chronische mineraaltekorten en hoe deze tekorten volgens een geheel nieuwe en wetenschappelijk gefundeerde werkwijze opgelost kunnen worden. De synergie tussen mineralen speelt een grote rol bij het ontstaan van mineraaltekorten, de inhoud van het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen dat geschreven is door de spreekster, vormt dan ook de fundering voor de inhoud van de lezing.

Bent u een professional in de zorg en heeft u belangstelling voor het volgen van nascholingen over dit onderwerp, dan kunt u meer informatie vinden op de website www.eidon.nl, of bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en heeft u vragen, kom dan naar de stand van EIDON® Ionic Minerals in HAL 2 met standnummer 546, daar kunt u ook het genoemde boek tegen een sterk gereduceerd beurstarief aanschaffen.

Over de spreker: Elly Hutjes, orthomoleculair deskundige

Met de opleidingen VWO-bèta, HBO-V en Gezondheidswetenschappen, werkte Elizabeth Louise Hutjes ruim 14 jaar in diverse marketing en sales functies voor de farmaceutische industrie. Na het afronden van een opleiding orthomoleculaire geneeskunde besloot zij haar carrière voort te zetten in de complementaire geneeskunde, de branche waarin zij inmiddels 15 jaar actief is.
In 2015 is zij haar eigen onderneming EIDON® Ionic Minerals in Nederland gestart, welke zich geheel toewijdt aan het ontdekken en verspreiden van kennis over mineralen en het belang van deze bouwstenen voor onze gezondheid. Als orthomoleculair deskundige weet zij als geen ander op een inspirerende en heldere manier te schrijven én vertellen over het inzetten van mineralen en de bijzondere effecten daarvan op onze gezondheid.
Het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen bevat een rijke bron aan nieuwe inzichten die zeer zeker van betekenis voor u en uw praktijk zullen zijn.