28ste editie 1992 - 2019

echobell

Deelnemer » Lezingen en Workshops » echobell

echobell

echobell - good vibrations voor deze nieuwe tijd

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zondag 18 november 2018 15:45 - 16:35

echobell – good vibrations voor deze nieuwe tijd

In deze lezing zal Thomas Chocolat uitleggen waarom echobell herstelt aan harmony “in our being”. Beweging / vibration is daarbij de sleutel, met name op cellulair niveau in de waterstof- en koolstofelementen van ons lichaam. Maar er is meer, veel meer. Ons denken ons voelen… alles speelt een rol en heeft baat bij de zachte belletjes voor bijvoorbeeld de hersenactiviteiten en de gong om ons te wekken en de verschillende vibratiestanden die ons lichaam harmoniseert. Vele ervaringen bewijzen zijn prachtige filosofie en de werking van de echobell.

Over de spreker: Thomas Chocolat

De Oosterijkse Thomas Chocolat, Tho Cho, is altijd in muziek en klank geïnteresseerd geweest. Via de jazz muziek en meerdere bewegingsleren zoals Tai- Chi en Chi- Gong  kwam hij tot de conclusie dat klank, naast licht, een belangrijke helende werking op het lichaam heeft.

In echobell voegt hij zijn technische en intuïtieve kennis van symbolen en oude wijsheid samen . De bloem des levens, 21 hexagrammen en de vorm van de echobell zijn door hem verwerkt in de 3D vormgeving van Echobell. Echobell is nu voor iedereen beschikbaar en te integreren in iedere praktijk of thuis.