30ste editie 1992 - 2023

Earthing Nederland

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Earthing Nederland

Earthing Nederland

Aarden (Earthing), de belangrijkste ontdekking op het gebied van gezondheid!

Zaal Datum Tijdstip
Eikenzaal Zaterdag 18 november 2023 14:45 - 15:35
Eikenzaal Zondag 19 november 2023 14:45 - 15:35

Welvaartsziekten, een gebrek aan contact met de aarde?

Hoe simpel kan het zijn? Met je blote voeten in het gras. Helaas kan dat lang niet altijd.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het directe contact van de huid met de aarde een helend effect op ons lichaam heeft.
Aarden is recentelijk toegevoegd aan de primaire levensbehoeften: De noodzaak van aarden ter voorkoming van, of vermindering/herstel van chronische ziekten.

Earthing Nederland

Echter, als wij staan, lopen, zitten of liggen, overdag of gedurende de nacht, wij maken geen fysiek contact meer met de aarde. En dit is juist noodzakelijk, omdat door de vrije elektronen (de meest eenvoudige vorm van antioxidanten) uit de aarde chronische ontstekingen verminderen, het stressniveau daalt, ons bloed beter stroomt, onze interne systemen beter functioneren en het verouderingsproces wordt vertraagd.
En aarden verbetert niet alleen de slaap, maar ook het energieniveau en sportprestaties.
Daarnaast beschermt aarden tegen de negatieve effecten van Elektro Magnetische Straling.

In deze lezing wordt dit eenvoudige principe van aarden uitgelegd met de vele gezondheidsvoordelen en achtergronden. Dit wordt ondersteund door wetenschappelijke onderzoeken en metingen die ter plekke worden uitgevoerd. De verschillende toepassingen van aarden in huis worden benoemd evenals ervaringen van gebruikers van Aardingsproducten.

Voor meer informatie over onze nieuwste aardingsproducten: kom naar onze stand met nr. 310.

Over de spreker: Jan van Stiphout

Jan van Stiphout is oprichter en eigenaar van Earthing Nederland en geeft sinds 2012 lezingen over de vele gezondheidsvoordelen van aarden. Hij zegt: “Aarden (Earthing) is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde om op een natuurlijke manier klachten te verminderen en je zelfhelend vermogen te verbeteren. Dit kan door blootsvoets buiten te lopen op de aarde of binnenshuis door jezelf met de aarde te verbinden terwijl je werkt, relaxt of tijdens je slaap. Er zijn verschillende producten ontwikkeld die simpel en doeltreffend aarden, onder meer een laken voor op bed en een mat voor op het bureau of op de grond”.