29ste editie 1992 - 2021

De Natuurbalans

Deelnemer » Lezingen en Workshops » De Natuurbalans

De Natuurbalans

Zwanger worden: droom of realiteit?

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 16 november 2019 11:00 - 11:50
Iepenzaal Zondag 17 november 2019 16:00 - 16:50

Zwanger worden: droom of werkelijkheid? Begeleiding van wensouders in jouw praktijk

Hoe komt het dat heel wat stellen blijkbaar moeilijk zwanger raken? Wat met diagnoses als PCOS, endometriose, slechte spermakwaliteit, enz… ? Wat kan je zelf allemaal doen om spontaan zwanger te raken? Hoe kan je medische behandelingen (inseminatie, ivf/icsi) op een positieve manier begeleiden en succesvoller maken? Een interactieve lezing vol evidence based informatie en praktische tips over fertiliteit. Een meerwaarde binnen jouw praktijk!

Over de spreker: Greetje Van den Eede

Greetje Van den Eede (1961) heeft reeds 22 jaar een praktijk in natuurlijke en holistische gezondheidsbegeleiding, gespecialiseerd in zwangere vrouwen en mensen met een kinderwens. Hiervoor voltooide zij het postgraduaat preconceptionele zorg in Thomas More (BE), en werkt samen met artsen, vroedvrouwen en complementaire gezondheidswerkers. Zij is auteur van ‘Vruchtbaarder dan je denkt. Gids voor iedereen met een kinderwens’, en schreef eerder 2 werkboeken voor voetreflexologen: ‘Zwangerschapsreflexologie’ en ‘Fertiliteitsreflexologie’.

Greetje Van den Eede is persoonlijk op de beurs (stand 401) aanwezig met de drie boeken, evenals met praktische voetenkaarten en -posters. Kom gerust even langs, want dit weekend kan je genieten van promoties op alle boeken.

Verder geeft Greetje ook lezingen en trainingen en schrijft ze artikelen voor (vak)bladen.