28ste editie 1992 - 2019

De Essentiële Olie Academie

Deelnemer » Lezingen en Workshops » De Essentiële Olie Academie

De Essentiële Olie Academie

Hoe kun je essentiële oliën effectief inzetten?

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 17 november 2018 11:00 - 11:50

Hoe kun je essentiële oliën effectief inzetten?

Hoe kun je essentiële oliën effectief inzetten om op een natuurlijke manier fysieke en emotionele welzijn te ondersteunen?

We versterken individuen en gezinnen om ze te helpen met een alternatieve manier van gezondheid door de sterke voordelen van de meest pure etherische oliën die de natuur te bieden heeft. Deze oliën versterken en ondersteunen positieve invloed op je welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk en soms zelfs financieel vlak.

De meest pure etherische olie die moeder aarde ons gegeven heeft, is dōTerra. De Essentiële Olie Academie biedt ook een 1-daagse training aan om de techniek van AromaTouch™ volledig onder de knie krijgen, inclusief een officieel certificaat.

Over de spreker: Carla Hulleman

Carla Hulleman is essentiële olie liefhebber pur sang. Zij deelt de passie van de natuurlijke heling met heel haar hart en is qua kennis en ervaring een absolute deskundige te noemen. Haar expertise ligt op het gebied van gezondheid, lifestyle, schoonheid, ontspanning, dieren, kinderen, verdiepen en het delen van haar kennis.