29ste editie 1992 - 2020

doTerra – CureNatuurlijk

Deelnemer » Lezingen en Workshops » doTerra – CureNatuurlijk

doTerra – CureNatuurlijk

De kracht van doTERRA etherische oliën

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 15:00 - 15:50
Hoekzaal Zondag 17 november 2019 15:00 - 15:50

De kracht van doTERRA etherische oliën

Etherische olie: het ultieme antwoord van moeder natuur! Breng je fysieke, mentale en emotionele welzijn optimaal in balans met behulp van moeder natuur. Deze therapeutische oliën hebben een krachtige werking en de hoogste kwaliteit en zuiverheid. DoTERRA het geschenk van moeder natuur.

Over de spreker: Ans Loomans

Het vinden en behouden van een goede lichamelijke en geestelijke balans is een van de grootste uitdagingen die het leven te bieden heeft. Lekker in je vel zitten is niet zomaar vanzelfsprekend en zeker niet altijd eenvoudig. Een ongezonde voeding, mineralentekort, medicijngebruik, maar ook stress, straling en luchtvervuiling zijn voorbeelden van vervelende invloeden die je lichaam dagelijks gemakkelijk uit balans kunnen brengen.
Natuurgeneeskundige Praktijk Ans Loomans heeft zich gespecialiseerd in het snel en vakkundig opsporen van de oorzaken die aan deze problematiek ten grondslag liggen. Graag helpt zij je om je immuunsysteem weer in balans te brengen met een effectieve, holistische aanpak die werkt volgens de principes van de functionele geneeskunde.