28ste editie 1992 - 2019

Chi Natural Life

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Chi Natural Life

Chi Natural Life

Bij elke therapie: aromatherapie!

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 17 november 2018 14:45 - 15:35
Elzenzaal Zondag 18 november 2018 14:45 - 15:35

Bij elke therapie: aromatherapie!

Aromatherapie is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. De meeste mensen denken bij aromatherapie aan wellness en lekkere geuren. Dit is zeker waar, maar aromatherapie is veel breder inzetbaar. Zo worden essentiële oliën al jaren gebruikt in de cosmetica maar ook als smaakstoffen in de voedselindustrie.

Maar wat te denken van alle mogelijkheden binnen de reguliere en complementaire gezondheidszorg. Chi Natural Life werkt al tientallen jaren samen met artsen, therapeuten en zorginstellingen. Op dit moment worden Chi oliën zelfs ingezet bij verschillende ziekenhuizen als ondersteunende therapie, zelfs op een paar I.C. afdelingen in Nederlandse ziekenhuizen.

Naast de enorme hoeveelheid empirische data worden de mogelijkheden van aromatherapie steeds meer bekrachtigd door vele studies. Voor elke therapeut en arts, in welk vakgebied dan ook, liggen er mogelijkheden om aromatherapie succesvol toe te passen in de praktijk.

Aromatherapie, c’est la vie!

Over Chi Natural Life
Bij Chi Natural Life willen we het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid vergroten. Wij zijn trots dat we de verbinding mogen zijn tussen de levenskracht van de natuur en uw gezondheid!

We ontwikkelen en verkopen sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten ter bevordering van de gezondheid. Met onze experts en ervaring ontwikkelen we steeds nieuwe producten met altijd aromatherapie als basis. Over de hele wereld selecteren wij de beste, zoveel mogelijk biologische oliën en werken met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent. Al onze gezondheids- en natuurlijke verzorgingsproducten zijn zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk geproduceerd. Daarnaast kunnen deze natuurproducten een gezond en bewust alternatief zijn voor traditionele en soms zelfs schadelijke producten.

Over de spreker: Drs. Harmen Rijpkema

Drs. Harmen Rijpkema is medisch antropoloog en aromatherapeut. Hij is werkzaam bij Stichting Aromatherapie & Natuurlijke Gezondheidszorg Ontwikkeling (www.stichtingaromatherapie.nl) en adviseur bij Chi Natural Life.

Harmen is auteur van vele artikelen en diverse boeken over aromatherapie, waaronder het Aromecum waarvan in 2017 de 8ste druk is verschenen. Met ruim 40 jaar ervaring in aromatherapie geeft hij diverse cursussen en opleidingen rondom dit bijzondere thema.