29ste editie 1992 - 2021

CelXpert

Deelnemer » Lezingen en Workshops » CelXpert

CelXpert

Dr. Rath: Wetenschappelijk onderbouwde nutriëntencombinaties

Zaal Datum Tijdstip
Elzenzaal Zaterdag 16 november 2019 15:45 - 16:35

Dr. Rath: Wetenschappelijk onderbouwde nutriëntencombinaties

Het Dr. Rath Research Institute is al meer dan 25 jaar een van ’s werelds grootste onderzoeksinstituten op het gebied van wetenschappelijk onderbouwde natuurgeneeskunde.
Dr. Rath zal in zijn (Engelstalige) lezing het belang van wetenschappelijk onderbouwde nutriëntencombinaties toelichten aan de hand van onderzoeksresultaten.

Hij nodigt zorgprofessionals uit om die onderzoeksresultaten te gebruiken in hun behandeling, voor een bewezen effectieve aanpak, en samenwerking met zijn instituut.

Bij de lezing is echter iedereen van harte welkom. Nederlandstalige vertegenwoordigers van het therapeuten-platform HPCM (Health Professionals for Cellular Medicine) en leden van de Nederlandse vereniging Dr. Rath Gezondheidsalliantie staan u graag te woord.

Over de spreker: Dr. Matthias Rath

Dr. Matthias Rath is een uitgesproken voorstander van patiëntenrechten en een vrije beschikbaarheid van natuurlijke gezondheidszorg overal ter wereld.

Tegenwoordig staat Dr Rath aan het hoofd van een instituut voor voedingsleer en cellulaire geneeskunde. In zijn instituut wordt onderzoek gedaan om de voordelen van microvoedingsstoffen in de strijd tegen een groot aantal ziekten wetenschappelijk te bewijzen.

Van zijn populair-wetenschappelijke boeken ‘Waarom dieren geen hartaanval krijgen, maar mensen wel’ en ‘Kanker’ zijn in tien talen vele miljoenen exemplaren verkocht.

Dr. Rath was ook één van de hoofdrolspelers in The Truth about Cancer documentaire.
Bekijk hier het interview: Klik hier