28ste editie 1992 - 2019

Collectief Alternatief Therapeuten CAT

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Collectief Alternatief Therapeuten CAT

Collectief Alternatief Therapeuten CAT

Gratis CAT-therapeutschap in 2019

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zondag 18 november 2018 12:00 - 12:50

Gratis CAT-therapeutschap in 2019

Je bent een eigenwijze complementair therapeut. Je weet precies wat je nodig hebt en wat niet. Jij hebt jouw eigen competenties; verworven door studie, ervaring en talent. Je weet dat hoe je de hulpvragen van je cliënten moet beantwoorden en behandelen of dit nu psychosociaal, lichaamsgericht of energetisch is. Natuurlijk ben je je er van bewust dat je dient te voldoen aan bepaalde regels en voorschriften die gesteld worden door de overheid en de zorgverzekeraar. Maar hoe ga je dat allemaal doen, eigenwijs en op eigenwijze? Wat is een complementaire therapeut eigenlijk? Hoe kan een werkveld dat zo breed is en werkt met zoveel verschillende behandelvormen onder een enkele noemer vallen? Er zijn zelfs complementaire therapeuten die in hun eentje al meerdere therapievormen toepassen in de praktijk en daarmee elke poging tot groepering teniet doen. Toch lukt dat ons bij het CAT; wij zien de complementaire therapeut niet als eindproduct, maar als een persoon met een eigen persoonlijkheid en een eigen werkwijze.

Je hebt een aantal zaken nodig om goed te kunnen werken, en daar heb je een beroepsorganisatie  voor nodig. Mogen wij ons in deze lezing aan je voorstellen:  Het CAT. De jongste en snelst groeiende beroepsorganisatie in Nederland. CAT is al net zo eigenwijs als jij. Vanaf eind 2016 tot eind 2018 gegroeid van 0  CAT therapeuten tot meer dan 1300 geregistreerde CAT therapeuten.

All in One totaal pakket
Het CAT heeft voor het jaar 2019 een totaalpakket voor de alternatieve, complementaire therapeut in Nederland. Een totaal pakket met de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.  Vanaf  €79,95 tot maximaal € 99,99  euro per jaar ben je aangesloten bij het CAT als CAT-therapeut. Gescreend en ingedeeld in jouw level,  voor  € 22,95 per jaar heb je een registratie bij de WKKGZ geschilleninstantie die verplicht is door de overheid en  voor € 86 heb je een state of the art beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Mogen we ons aan je voorstellen?
CAT voorzitter: Ervee van der Wilk (www.catcomplementair.nl en www.catcollectief.nl)
GAT voorzitter: Jethro van der Wilk (www.gatgeschillen.nl)
BAT verzekeringen: Ron Verhaak (www.batverzekeringen.nl)
CAT ambassadeur: Marianne van der Wilk

Voor meer informatie bezoek de CAT websites: https://catcollectief.nl  en https://catcomplementair.nl

Het CAT presenteert ook het AIR project (www.airproject.nl). Zorg is zorg of het nu Aanvullend, Integraal of Regulier is. Het AIR project is een online informatieplatform waar zorgaanbieders zich kunnen presenteren en waar zij hun beroep kunnen verduidelijken. AIR is kosteloos en zonder winstoogmerk.

AANBIEDING: Meld je aan direct na de lezing en ontvang je CAT therapeutschap in 2019.
Geheel GRATIS. Geen verborgen inschrijfkosten. Gewoon gratis CAT therapeutschap 2019. Ter waarde van 79,95 (CAT collectief) of 99,99 (CAT complementair).

Over de spreker: Marianne van der Wilk

Het CAT-complementair is jong maar komt niet uit de lucht vallen! Graag vertellen we je wat meer over de ziel van het CAT: Als complementaire pioniers in Nederland startte Rob van der Wilk in 1980 met Marianne van der Wilk de cursus ”Basis Technieken Hypnose”. Na 40 jaar vormgeven van cursussen en beroepsopleidingen in de alternatieve sector richt Marianne zich vervolgens op de belangen van alle complementaire therapeuten in Nederland van elk niveau. Zij zet zich in om dit gedachtegoed te manifesteren in de vorm van platformen en belangenorganisaties voor complementaire zorgaanbieders. De belangen van de complementaire therapeuten staan hierbij altijd voorop. Na het opzetten van het CAT-collectief einde 2016 sloten zich meer dan duizend therapeuten aan. Einde 2017 bleek het tijd om een aanvullende stichting op te zetten voor therapeuten die voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars: Stichting CAT-complementair. Door de richtlijnen van het RBCZ ontwikkelt het CAT-complementair zich tot een volwaardige beroepsorganisatie voor PLATO therapeuten.