28ste editie 1992 - 2019

Bureau Straling Meten

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Bureau Straling Meten

Bureau Straling Meten

Spininversie, dé missing-link bij gezondheidsklachten

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 17 november 2018 16:00 - 16:50
Iepenzaal Zondag 18 november 2018 16:00 - 16:50

Spininversie, dé missing-link bij gezondheidsklachten

Waarom slaan therapieën niet aan,  lijkt het alsof de beste voedingssupplementen geen of nauwelijks effect te hebben en werken producten die je zouden moeten beschermen tegen straling vaak onvoldoende, maar tijdelijk, of zelfs niet? Het antwoord is spininversie.

Wat is spininversion oftewel spininversie?
Dit fenomeen noemen we Spin Inversion oftewel spininversie. Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er op neer dat cellen in het lichaam „verkeerd gepoold” raken. Dit heeft vooral een grote impact op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden. In het menselijk lichaam horen de  moleculen van de weefsels rechtsdraaiend te zijn, maar als dat anders wordt heb je een probleem met die cellen.

 

Het resultaat van deze spininversie is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. De celcommunicatie in het lichaam wordt dan verstoord.

Gevolgen spininversie
Met spininversie is het dus heel goed mogelijk dat je erg gezond eet en drinkt, kwalitatief goede supplementen slikt, maar dat je weinig resultaat bereikt. Een ander bijkomend nadeel van spininversie is dat iemand zogenoemd therapieresistent wordt voor alle (natuurlijke) behandelingen, ongeacht welk type behandeling iemand kiest om aan zijn gezondheid te werken.

Over de spreker: Marion Schaatsbergen

Marion Schaatsbergen is al 35 jaar natuurgeneeskundige en heeft in de loop der jaren ondekt dat een totale stralingsbelasting, oftewel spininversie dé missing-link is bij de meeste chronische gezondheidsklachten. Spininversie maakt je therapieresistent en voedingssupplementen worden niet goed of zelfs helemaal niet meer opgenomen en afvalstoffen worden niet meer afgevoerd.