29ste editie 1992 - 2021

Bureau Beerse – succesvol ondernemen in de zorg

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Bureau Beerse – succesvol ondernemen in de zorg

Bureau Beerse – succesvol ondernemen in de zorg

De 5 pijlers voor een bloeiende praktijk

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Zaterdag 16 november 2019 16:00 - 16:50

De 5 pijlers voor een bloeiende praktijk

Als je voor jezelf wilt beginnen of al even bezig bent, kom je er vaak al snel achter dat je met alleen jouw vakkennis niet zomaar een goedlopende praktijk hebt. Want dat je een kei van therapeut of coach bent, maakt je nog geen goede ondernemer. En dat is wel nodig als je vol passie jouw eigen praktijk begint en daar ook een fijne boterham aan over wilt houden. Wellicht heb je je weleens afgevraagd waarom het die ene praktijk wel lukt en bij jou (nog) niet voldoende? Of merk je dat je niet echt de cliënten aantrekt waar je het liefst mee werkt. In deze lezing ga ik je er concreet mee helpen en kun je zelf aan de hand van 5 pijlers ontdekken waar voor jou de grootste kansen liggen.

Over de spreker: Ingrid Beerse

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland weet Ingrid als geen ander dat commerciële marketing niet past bij het werk dat coaches en therapeuten doen. Daarom heeft zij de ZorgmarketingMethode ontwikkeld, die uitgaat van het opbouwen van verbinding en vertrouwen. Want marketing én ondernemen in de zorg zijn gewoon nét even anders.

Door haar jarenlange ervaring in de zorg en het ondernemerschap, brengt Ingrid het het beste uit beide werelden samen. Met behulp van coaching en training heeft zijn inmiddels al tientallen coaches en therapeuten door heel Nederland geholpen aan een bloeiende praktijk.