29ste editie 1992 - 2021

Body Mind Release

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Body Mind Release

Body Mind Release

Helpt jou gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 16 november 2019 14:00 - 14:50
Wilgenzaal Zondag 17 november 2019 14:00 - 14:50

Helpt jou gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken!

Innerlijke oorzaak van levensklachten

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en effectief aan te pakken. Voor meer informatie over deze unieke Body Mind Release methode: klik hier.

Jouw ballast bepaalt hoe jij je voelt, denkt en handelt
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de MATE VAN STRESS en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen BEPALEN jouw KEUZES en OF IETS WEL of NIET LUKT in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. Hoe jij aan jouw ballast komt lees jij hier.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. POSITIEVE GEVOELENS zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar VERLIEZEN door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Jouw ballast in kaart gebracht
Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast ZELFSTANDIG en effectief kunt LOSLATEN en positieve gevoelens weer kunt TERUGHALEN. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en effectief
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Subjectief onderzoek laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:

Stress, spanning en onrust gevoelens
– Veel fysieke en psychische klachten
Negatief denken en piekeren
Angsten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Verslavingsgedrag
Kinderen met Gedragsproblemen
– Paniekaanvallen
– Traumaverwerking
– Vermoeidheid
Gevoel vast te zitten
Burn-out
Somberheid
Afhankelijkheidsgevoelens

Over de spreker: Hans de Waard

Als geboren hoog sensitief persoon had Hans veel last van vreemde, onplezierig aanvoelende energieën om zich heen. Vaak voelde hij zich daardoor onzeker, eenzaam en onrustig. Het moment dat hij bij een therapeut om hulp vroeg en ook deze hem de opmerking gaf, ´jou kan ik niet helpen´, veranderde zijn leven. Dit moest hij kennelijk zelf oplossen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de unieke Jassentechniek methode. In 2009 heeft hij hier een boek over geschreven.

Het is zijn missie om de innerlijke oorzaak van levensklachten naar boven te halen en mensen effectieve tools te geven en deze gericht en effectief aan te pakken. Dit om het collectieve ´lijden´ – dat hiermee onlosmakelijk is verbonden – structureel te verminderen en mensen hun positiviteit, innerlijke rust en kracht weer terug te geven. Geen loze beloftes. Niet meer praten over problemen of leren omgaan met….. maar doen.