30ste editie 1992 - 2023

Bloedwaardentest

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Bloedwaardentest

Bloedwaardentest

Als therapeut laboratoriumonderzoek aanvragen – hoe doe je dat?

Zaal Datum Tijdstip
Lindenzaal Zaterdag 18 november 2023 12:00 - 12:50
Lindenzaal Zondag 19 november 2023 12:00 - 12:50

Als therapeut laboratoriumonderzoek aanvragen – hoe doe je dat?

Als therapeut is het aanvragen van laboratoriumonderzoek een essentieel onderdeel van het diagnostisch proces. Wist je dat bij meer dan de helft van alle gestelde diagnoses bloedonderzoek een cruciale rol speelt? In deze lezing gaan we dieper in op welke specifieke laboratoriumtesten je kunt benutten om je cliënten effectiever te ondersteunen in hun welzijn. Bovendien worden de analyses uitgevoerd door een ISO-gecertificeerd laboratorium, waardoor je cliënten de resultaten, indien nodig, met vertrouwen kunnen delen met hun huisarts of andere zorgverleners. Het principe “Meten = Weten” staat centraal bij het bieden van gerichte behandelingen.

Tijdens deze lezing komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ontdek welke laboratoriumonderzoeken je kunt inzetten voor een accurate diagnose.
  • Leer wanneer het juiste moment is om specifieke laboratoriumtests aan te vragen.
  • Verken innovatieve benaderingen zoals Affiliate-marketing en de rol van ChatGPT in de moderne praktijk.
  • Ontdek hoe het partnerprogramma van Bloedwaardentest voor jou kan werken.

Als je meer wilt weten over het team van Bloedwaardentest, nodigt Bloedwaardentest  je van harte uit om langs te komen bij de stand met nummer 420. Bloedwaardentest viert haar 10-jarig jubileum en trakteert op popcorn!

Over de spreker: Ellen van Gijsel

Ellen van Gijsel heeft een opmerkelijke carrière gekend. Op jonge leeftijd startte ze een automatiseringsbedrijf dat ze tot bloei bracht en verkocht, waarna ze haar expertise naar de gezondheidszorg bracht.
Ze begon bij een arbodienst, waar ze gezondheidsprogramma's ontwikkelde voor bedrijfsartsen. Later zette ze Diagnostiek Nederland op, een samenwerkingsverband tussen de huisartsenlaboratoria in Nederland voor niet-verzekerde zorg.
Tien jaar geleden waagde ze opnieuw de sprong in het ondernemerschap en startte ze Bloedwaardentest. Tegenwoordig is haar familiebedrijf marktleider in labonderzoek voor particulieren en therapeuten.