30ste editie 1992 - 2023

Bioptron

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Bioptron

Bioptron

Bioptron quantum medicine for quantum body

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 11:00 - 11:50
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 11:00 - 11:50

Bioptron quantum medicine for quantum body

Het Nobelprijs winnende C60 molecuul is tevens ook geïntegreerd in lichttherapie: gezonder en blijer met hyper-gepolariseerd licht.

Olja Lopushansky (Director BIOPTRON® Nederland) onderzoekt hoe je met bepaalde licht-golflengte (frequentie, energie en informatie) kunt helen, maar niet alleen lokaal (pijn, wonden, dermatologische klachten), maar ook op kwantum niveau – om jouw ultieme regeneratie te bereiken: dus, meer energie in je cellen  voor een betere lichamelijke en geestelijke toestand (Bioptron is tevens medisch gecertificeerd tegen depressie). Bioptron is klinisch getest, bewezen en gecertificeerd medisch apparaat uit Zwitserland, vervaardigd in volledige overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen en vereisten voor medische hulpmiddelen: EU-richtlijn 93/42 /EEG.

C60 filter/ hypergepolariseerd licht – quantum medicine for quantum body
Als gevolg van ziektes of zelfs de natuurlijke veroudering, wordt de natuurlijke gezonde toestand in onze biologische structuren uit de balans gebracht (wat ziektes en versnelde veroudering veroorzaakt). Waneer Quantum Hyperlight via resonantie in interactie met onze uitbalanceerde biostructuren (inferior structuur) komt, omdat Quantum Hyperlight de ultieme bio-resonator is (superior structuur), de energetische eigenschappen van de Quantum Hyperlight (energie, informatie, frequentie) worden naar de verstoorde biostructuren gebracht en zo worden ze weer naar de natuurlijke gezonde toestand in harmonie gebracht.

Bezoekers kunnen de gratis Bioptron Quantum Hyperlight behandellingen uitproberen; de keuze bestaat uit de 3 behandellingen: 1. Energizing, 2. Anti-aging, 3. Pijnbestrijding.
Tombola, de hoofdprijs: Quantum Hyperlight Eyewear (Nanophotonic Fullerene C60 brill) t.w.v. 560 EUR. Hypergestructureerd licht van de bril, via de invloed op je hersenen die de hormonale balans van je stemming verbetert.

Over de spreker: Olja Lopusahansky

Met haar multitalenten, kennis en ervaring combineert ze deze al enkele jaren als directeur bij Bioptron. In Bioptron quantum hyperlight nanotechnologie werd Olja getraind door de beroemde wetenschapper Dr. Djura Koruga.
Haar onderzoeksinteresses omvatten functionele analyse en systemische regeneratie.
Ze geeft lezingen en promoot Bioptron® op internationale wetenschappelijke bijeenkomsten (live en online lessen, masterclasses, webinars, gastsprekers) en werkt samen met wereldberoemde bedrijven, artsen en specialisten.

In 2021 won ze de Shining Star Award (Centre of Excellence). De combinatie van kunst en holistische geneeskunde maakt haar lezingen uniek en populair.

Olja opent een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden: ontdek hoe een gezonde levensstijl je gelukkiger en gezonder kan laten voelen.