30ste editie 1992 - 2023

aHealthylife.nl

Deelnemer » Lezingen en Workshops » aHealthylife.nl

aHealthylife.nl

Hoe eet je zo gezond mogelijk?

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 15:00 - 15:50
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 15:00 - 15:50

Hoe eet je zo gezond mogelijk?

In deze boeiende en informatieve lezing zal Juglen Zwaan uitgebreid ingaan op hoe het zit met de voedingswaarden van ons hedendaagse voedsel, hoe je in de supermarkt de gezondste keuzes kunt maken en welke voedingsmiddelen je beslist vaker op het menu moet zetten.

Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de spreker: Juglen Zwaan

Juglen is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Zijn doel is om mensen te helpen bij de zoektocht naar welke voeding hen gezond kan maken. Op macroniveau is elk mens gelijk, maar op microniveau kunnen er grote verschillen bestaan. Hierdoor reageren we allemaal anders op voeding. Hij zegt daarom niet wat je wel of niet ‘mag’ eten, maar hij draagt graag aan wat je voor jezelf zou kunnen onderzoeken. Het standaard advies van het Voedingscentrum is niet voor iedereen geschikt. Juglen helpt bij het inzichtelijk maken welke afwegingen er gemaakt kunnen worden als het om voeding gaat.