30ste editie 1992 - 2023

Aayla Shaman

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Aayla Shaman

Aayla Shaman

Baarmoeder - bron van vrouwelijke kracht

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Saturday 19 November 2022 15:00 - 15:50

Baarmoeder – bron van vrouwelijke kracht

Energie baarmoederreiniging – oud ritueel voor het behoud van de energie van de vrouw

De kracht van een vrouw zit in haar baarmoeder. Energiereiniging van de baarmoeder is een oud ritueel om de energie van een vrouw te behouden! Zelfs als je baarmoeder is geopereerd, blijft de energie van de nakomeling bij je.
De baarmoeder is immers een bijzonder orgaan. De baarmoeder is het kosmische membraan in het lichaam van een vrouw. Elke vrouw is verbonden met de krachten van de natuur, de krachten van het universum en met de krachten van Moeder Aarde.
De baarmoeder is een energie-orgaan in het fysieke lichaam van een vrouw. Het Aquariustijdperk is aangebroken, het tijdperk van de vrouw. De energie van de Baarmoeder van Moeder Aarde is ontwaakt. En nu wordt de oude vrouwelijke kracht van vruchtbaarheid en welzijn onthuld.

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de kennis en oefeningen voor je baarmoeder en je nieuwe bestemming. We heten je van harte welkom op onze lezing.

Over de spreker: Aayla

De Siberische sjamaan Aayla is een visionaire vrouw die bekend is met de kennis van wereldreligies en culturen. Zij helpt mensen om harmonie in relaties te creëren, gezinnen gelukkig te maken en duizenden vrouwen en kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Als sjamaan weet zij dat ieder van ons bovennatuurlijke vermogens heeft en haar taak is o.a. om te helpen deze vermogens verder te ontwikkelen om onze wereld te verbeteren.