29ste editie 1992 - 2021

Aaylashaman

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Aaylashaman

Aaylashaman

Workshop - de baarmoeder reinigen van ziekte

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 16 november 2019 16:00 - 16:50

De baarmoeder reinigen van ziekte

De baarmoeder reinigen is een van de meest effectieve methoden om de gezondheid van een vrouw en haar energiebalans te ondersteunen en te behouden. Als een fysiologisch orgaan is de baarmoeder een uitstekende bron van kracht en natuurlijke energie voor een vrouw, haar partner en haar familie. Een van de functies van de baarmoeder is het zuiveren van de negatieve energie van uw partner tijdens geslachtsgemeenschap. In de oudheid had een vrouw deze praktijk niet nodig omdat de bevalling veel schoner was, er een zeker respect was tussen de seksen en er geen ‘seksuele vrijheid’ was, zoals het nu is. Tegenwoordig heeft elke vrouw deze oefening nodig om gezond te zijn, gezonde kinderen te baren en het welzijn van haar familie en stamboom te behouden.

Workshop – de baarmoeder – de bron van vrouwelijke kracht – die een gezonde baarmoeder geeft
– 7 Oorzaken van baarmoederziekte
– wat zijn de ziekten van de baarmoeder
– waarom is het belangrijk om te weten
– Ritueel “Energiereiniging van de baarmoeder tegen ziekten”
– Lichaamsgerichte therapie “Emancipatie van het vrouwelijk potentieel”

Over de spreker: Aayla

De Siberische sjamaan Aayla is een visionaire vrouw die bekend is met de kennis van wereldreligies en culturen. Zij helpt mensen om harmonie in relaties te creëren, gezinnen gelukkig te maken en duizenden vrouwen en kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Als sjamaan weet zij dat ieder van ons bovennatuurlijke vermogens heeft en haar taak is o.a. om te helpen deze vermogens verder te ontwikkelen om onze wereld te verbeteren.