30ste editie 1992 - 2023

Aayla Shaman

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Aayla Shaman

Aayla Shaman

Ontwaken van de natuurlijke genezende kracht van een vrouw

Zaal Datum Tijdstip
Wilgenzaal Sunday 20 November 2022 15:00 - 15:50

Ontwaken van de natuurlijke genezende kracht van een vrouw

Een bericht van de machtige voorouders

Elke vrouw is verbonden met de natuur. Iedereen weet dat de natuur een enorme helende kracht heeft. Het bewijs hiervan zijn de steden op onze planeet die door mensen zijn verlaten vanwege een radioactieve lozing die onverenigbaar is met het leven. Maar na een paar jaar reinigt de natuur dit met zijn enorme helende kracht. En in deze steden groeien planten weer, komen er weer dieren die zich voortplanten, het ecosysteem wordt hersteld en het leven bruist weer.
Het is dezelfde enorme kracht die een vrouw heeft. En deze kracht is opgeslagen in haar baarmoeder. Tijdens onze masterclass-lezing zullen we deze ongelooflijke, natuurlijke genezende kracht van een vrouw ontdekken.
Een vrouw heeft deze kracht nodig in verschillende situaties van het leven. Het eenvoudigste is om jezelf te helen, af te stemmen op je biologische ritmes: de ritmes van de maan en de zon, de ritmes van de seizoenen, de energie van de stad en ervoor te zorgen dat je lichaam stopt met het verliezen van energie, dat het altijd sterk, gezond, mooi en jong blijft.

Op het tweede niveau komt de genezende kracht van een vrouw tot uiting door haar kinderen en haar partner te helpen. De partner te ondersteunen en de kinderen genezen als ze ziek worden. Een vrouw probeert altijd zo lang mogelijk bemoeienis te vermijden van kunstmatige manieren om de gezondheid van haar kinderen te stimuleren, zoals pillen, injecties en verschillende medicijnen die geleidelijk de darmmicroflora in het lichaam en de immuniteit in het algemeen verstoren.

En het eerste en gemakkelijkste wat een vrouw kan doen, is haar hand op het hoofd van de baby leggen en het hoofd te strelen. Als gevolg hiervan wordt de baby al beter, de genezing is al aan de gang. Het kind voelt zich beter, de temperatuur daalt, de keelpijn, de hoest gaat voorbij. Dat is het tweede niveau van de genezende natuurlijke kracht van vrouwen – genezing van de naaste verwanten.

Het derde niveau van ontwaken van de natuurlijke genezende kracht van vrouwen is het gebruik van de gaven van Moeder Natuur zelf, de gaven van Godin Umai. Bijvoorbeeld geschenken als kruiden, eieren, water, zonlicht, kristallen, goed koken van voedsel dat genezend werkt. Dat is de interactie met de gaven van de natuur zodat deze natuurlijke gaven je lichaam en je dierbaren kunnen genezen.

Het hoogste niveau van natuurlijke genezende kracht is wanneer een vrouw de kracht van kosmische orde in zichzelf wakker maakt en dan wordt deze vrouw een kanaal van genezende energie en kan  zelfs ondersteuning bieden aan ernstige ziekten. Die vrouw wordt een genezer.

Deze masterclass is voor alle vrouwen: als je je natuurlijke kracht nog gedeeltelijk of misschien nooit hebt ontdekt.

Over de spreker: Aayla

De Siberische sjamaan Aayla is een visionaire vrouw die bekend is met de kennis van wereldreligies en culturen. Zij helpt mensen om harmonie in relaties te creëren, gezinnen gelukkig te maken en duizenden vrouwen en kinderen wereldwijd te ondersteunen.

Als sjamaan weet zij dat ieder van ons bovennatuurlijke vermogens heeft en haar taak is o.a. om te helpen deze vermogens verder te ontwikkelen om onze wereld te verbeteren.