30ste editie 1992 - 2023

3Care Cell Protection

Deelnemer » Lezingen en Workshops » 3Care Cell Protection

3Care Cell Protection

Voeding en leefstijl belangrijker dan ooit te voren

Zaal Datum Tijdstip
Hoekzaal Saturday 19 November 2022 14:00 - 14:50
Hoekzaal Sunday 20 November 2022 15:00 - 15:50

Voeding en leefstijl belangrijker dan ooit te voren

3Care voeding- en leefstijlprogramma

Met het voeding- en leefstijlprogramma van 3Care Cell Protection kun je je op een gezonde, eenvoudige en doeltreffende manier ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Een schoon lichaam heeft een beter zelfherstellend vermogen. De menselijke gezondheid begint bij de zwakste schakel en zeker in deze tijd is het belangrijker dan ooit te voren om je afweersysteem te beschermen en optimale voeding te geven aan je cellen. Onderhoud en preventie vormen de basis van het zelfherstellend vermogen en een vitaal immuunsysteem. Dit is de kern van 3Care.

3Care Cell Protection is gebaseerd op 3 pijlers:

  1. Goed: Breng je basis voedingsstoffen in balans
  2. Beter: Doe je eigen APK op basis van milde ketose
  3. Best: Zorg voor stabiliteit met de intermitterende leefstijl

3Care biedt dit totaalconcept aan via gezondheidsprofessionals met diverse disciplines voor wie het interessant is om voeding en leefstijl mee te nemen in hun aanpak. Met als doel om samen te zorgen voor de invulling van deze belangrijke schakel in zelfzorg en gezondheid. Zo bouwt 3Care een brug tussen zorgverleners en cliënten. Samenwerking is de basis voor meer duurzame en preventieve gezondheidszorg. Hierin staat voeding en leefstijl centraal.

Meer weten? Dan ben je van harte welkom op onze lezing.

Over de spreker: Coby Bouwkamp-ten Kate

Coby heeft een orthomoleculaire achtergrond vanuit Psycho Neuro Immunologie. Ze is door de jaren heen auteur van meerdere voeding- en leefstijlprogramma´s, welke telkens zijn aangepast op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en gestaafd aan de praktijk.

Coby laat al meer dan 20 jaar zien dat voeding en leefstijl niet mag ontbreken in de gezondheidszorg. 3Care Cell Protection is ontwikkeld om mensen met zorgverlenende beroepen een praktisch concept in handen te geven om op een eenvoudige en doeltreffende manier voeding en leefstijl mee te nemen in de praktijkvoering.