29ste editie 1992 - 2020

zZacht B.V.


zZacht B.V. - Stand 658

Doorbraak in huidverzorging

De producten van zZacht geven een gevoel van zuiverheid en geluk. De actieve ingrediënten (probiotica) vermeerderen de goede bacteriën. Door deze verbeterde microflora wordt je huid helemaal zuiver, knapt op én blijft gezond.
Het dagelijks gebruik resulteert in huidverbetering én zorgt voor een bevordering van het milieu. De goede bacteriën spoel jij namelijk letterlijk het milieu in. Het gebruik van zZacht is een ware beleving. Als je je lekker in je vel voelt en gelukkig bent, straal je dat ook uit.

Huidverbetering
De huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

Er worden goede bacteriën toegevoegd aan de huid, welke zich gaan vermeerderen, waardoor de huidmicroflora gezonder wordt. De probiotische producten zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminiumsoorten en parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties van je huid.

Probiotica en prebiotica
Naast probiotica zijn namelijk ook prebiotica toegevoegd. Een unieke combinatie. De formule is een doorbraak in huidverzorgingsland. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Wanneer een gezonde microflora bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

B2B
Heb jij een schoonheidssalon of (web)winkel en ben je geïnteresseerd in de verkoop van zZacht? Wij informeren je graag over de bijzondere samenstelling van de verzorgingsproducten en het aankoopproces.