28ste editie 1992 - 2019

Zenchi Flaska


Terug naar persoonlijke pagina

Zenchi Flaska - Stand nr. volgt

OERspronkelijke, innovatieve en betaalbare producten

Zenchi levert duurzame, innovatieve en betaalbare producten die passen in een natuurlijke en OERspronkelijke leefstijl en waarbij maximale zorg voor kwaliteit en milieu wordt betracht. Daarnaast wil Zenchi ook bijdragen aan bewuste samenleving. Daarom ook ondersteunt Zenchi projecten zoals het Emoto Peace Project en zijn producten biologisch, duurzaam en ecologisch verantwoord van productie tot verpakking.

Merken van Zenchi zijn:
Terraflora – splinternieuw en dénieuwste generatie synbiotica: probiotisch bio complex van sporevormende bacteriën met onder andere Bacillus subtilis, Bacillus Pumilus en Bacillus megaterium incombinatie met een geavanceerd prebiotisch complex met onder andere paddenstoelenextracten, algen en humuszuren. Van nature maagzuurresistent dus geen technologische hoogstandjes nodig en ook geen koelkast nodig.
Paleo Minerals – dé standaard voor magnesiumtherapie via de huid (transdermaal) vanuit kennis, kunde en kwaliteit met magnesium dat meer dan 250 miljoen geleden is ontstaan. Dé manier om magnesium aan te vullen via snelle en uitstekende (transdermale) opname via de huid. Veilig en effectief.
Mycovitaal – Biologische vitaliteitspaddenstoelen poeder en extracten, dé gezondheidsmethode van de toekomst. Duizenden jaren van kennis en ervaring verzameld in biologische, natuurlijke producten.
Flaska – De glazen waterfles voor een milieubewust en gezond waterdrinken. Verandering van waterstructuur met behulp van het TPS-procedé tot een structuur vergelijkbaar met natuurlijk bronwater. Wie gevoelig is voor de smaak van water proeft het verschil meteen.
SWAK – 100% natuurlijke tandverzorging-on-the-go zonder water en zonder tandpasta, ontwikkeld door tandartsen en bewezen effectief ter voorkoming van cariës. Tandverzorging zoals dat al eeuwenlang wordt toegepast door miljoenen mensen.
ENJO – 100% natuurlijke huis- en huidreiniging zonder chemische schoonmaakmiddelen met alleen koud water. Bewezen schoner en ecologischer dan regulier reinigen van huis en huid. Al meer dan 25 jaar dé standaard voor natuurlijk schoonmaken. Niet voor niets aanbevolen aan patiënten door de Noorse Astmavereniging.

Zorg voor mens, dier en milieu
Een belangrijk uitgangspunt in de samenwerking met onze leveranciers is de goede zorg voor mens en milieu. Door de biologisch certificering van onze producten waarborgen we een productiewijze met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.