29ste editie 1992 - 2020

Yamba Health


Yamba Health - Stand 706

Moringa: een fantastische powerplant

Majestic! Miraculous! Magnificent! Moringa is de superfood waar je nog nooit van gehoord hebt: een fantastische powerplant, boordevol essentiële voedingsstoffen. Het groeit snel, is makkelijk in te nemen en helemaal te gebruiken van wortel tot blad.

Moringa is de perfecte natuurlijke multivitaminen en verkrijgbaar in poedervorm en vega- en gelatinecapsules. Moringa poeder is natuurlijk gedroogd, zodat het nog alle magische voedingsstoffen bevat. Moringa capsules zijn het perfecte alternatief voor chemisch geproduceerde pillen. Het bevat meer dan 90 voedingsstoffen en daardoor de beste oplossing voor een perfecte balans.

Al ons producten worden geteeld in Malawi (Afrika) en met de hand geoogst, door lokale Malawianen. Yamba zorgt ervoor dat alle boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Wij werken intensief samen met onze boeren om zowel de kwaliteit van leven en de werkomstandigheden te optimaliseren.

Onze verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar plastic die zeer efficiënt wedergebruikt kan worden. Yamba blijft ernaar streven om nieuwe technologieën op het gebied van verpakkingen op de voet te volgen en waar mogelijk direct te gebruiken. Het is dan ook onze missie vanaf 2020 plasticvrij te zijn.

nl_NLDutch
nl_NLDutch