28ste editie 1992 - 2019

Willem Jan van de Wetering


Terug naar persoonlijke pagina

Willem Jan van de Wetering - Stand 340

Enneagram Coach

Willem Jan van de Wetering geeft met zijn bedrijf Enneagram College, opleidingen tot coach/therapeut. Sinds 2000 geeft hij de opleiding Enneagram IntegratieKunde (EIK), een gecertificeerde opleiding op HBO niveau waarbij je vanuit het Enneagram met de cliënt aan het werk gaat. Via een protocol wordt de cliënt met spiertesten ‘afgepeld’ tot het essentie type, de Kern. Vandaaruit worden problemen verder aangepakt.
Daarnaast heeft hij de vervolgopleiding Energetic Psychology waarbij meer wordt ingegaan op de psychologie van emoties en het zelfhelend vermogen van de cliënt wordt geactiveerd.

Een andere vervolgtraining is de opleiding Enneagram Kindercoach kan je aan het werk met gezins- en kinderproblematiek waarbij het Enneagram als basis dient.

Een andere opleiding die Willem Jan van de Wetering geeft is Enneagram Professional Coach. Je leert te coachen vanuit het Enneagram, bedrijven in het Enneagram te plaatsen en de processen te begeleiden waardoor je op een diep niveau gaat coachen.

Daarnaast organiseert het Enneagram College Masterclasses, Workshops en Lezingen. In juli vindt de Enneagramweek plaats.