29ste editie 1992 - 2019

Vitaalhuis Mulder – Hoogwaardige Voedingssupplementen


Terug naar exposantenlijst

Vitaalhuis Mulder – Hoogwaardige Voedingssupplementen - Stand 632

Exclusief bij Vitaalhuis Mulder op de beurs – PiLeJe probiotica en Ojas/Surya ayurveda

Vitaalhuis Mulder heeft voor uw praktijk of winkel een totaalassortiment van de beste merken voedingssupplementen. Een fantastisch merk in het assortiment blijft HerbaVitaal. Met de Adrenolux voor stresssituaties en de AirWinter voor de verkoudheid en griepverschijnselen heeft Vitaalhuis Mulder er nog steeds mooie nieuwe pareltjes bij voor uw klanten.

Vitaalhuis Mulder verzorgt tevens de distributie in Noord en Oost Nederland van PileJe supplementen.  Op de beurs kunt u kennismaken met dit fantastische merk, gespecialiseerd in probiotica met de Lactibiane serie en een mooie brede phytotherapeutische lijn. Ook presenteren we u de ayurvedische lijn van Surya en Ojas, de ayurveda specialist van Nederland.

Naast PileJe en Surya biedt Vitaalhuis Mulder als totaalleverancier een ruim assortiment zo natuurlijk mogelijke en eerlijke voedingssupplementen zoals o.a. Vitals, Nutrisan, OrthoNutrients, Minami Nutrition, Now, WHC Nutrogenics en Tilman.

Zelf voorraad houden of wij verzenden het naar uw klant. Totaal gemak dus. Zelf voorraad aanhouden kan, maar u kunt ook voorschrijven en ons opdracht geven de producten rechtstreeks naar uw cliënten te zenden. Uw klanten kunnen natuurlijk ook rechtstreeks bij ons bestellen. U heeft geen dure voorraad meer en toch ontvangt u de commissie. U beslist wat het beste bij u en uw klant past.

Hoge kortingen voor u en uw klanten. U krijgt aantrekkelijke inkoopkortingen over de standaard detaillistenprijs.