29ste editie 1992 - 2020

TwillMed bioresonantie.nl


TwillMed bioresonantie.nl - Stand 205

Bioresonantie-apparatuur en testdozen

TwillMed heeft ruim 15 jaar ervaring in verkoop, begeleiding en scholing. Sinds 2014 importeren wij een van de beste bioresonantie-systemen dat ooit ontwikkeld is: de Trikombin. De Trikombin is een enorme innovatie op het gebied van bioresonantie.

Met de Trikombin behandelt u patiënten sneller en op een dieper niveau en beschermt u uzelf tegen uitputting.

De Trikombin is ontwikkeld door Heilpraktiker Balkayan, bekend wetenschapper en auteur. De heer Baklayan werkte zelf met bioresonantie-systemen en zag dat hijzelf en andere therapeuten vermoeid werden door het behandelen van hun patiënten. Daardoor is hij zelf aan de slag gegaan om een effectiever systeem te ontwikkelen en te voorkomen dat de therapeut zelf negatief beïnvloed wordt door de behandelingen.

De Trikombin heeft drie therapiesystemen in één apparaat, te weten: Bioresonantie-therapie met een drievoudige werking, Frequentie therapie volgens Rife en Clark en Matrix-ontladingstherapie volgens Baklayan. De Matrix-ontladingstherapie is de doorbraak die voorkomt dat de therapeut zelf vermoeid raakt.

DTS testdozen
De DTS-ampullen (Differential Test Systematik) in deze testsets zijn ontwikkeld door de Duitse therapeut, en ontwikkelaar van de Trikombin, Alan Baklayan uit München. De ampullen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en kunnen ook gebruikt worden met andere bioresonantie-systemen en methodieken.

Wij zien u graag op de beurs op stand 205 voor een demonstratie. Ervaren therapeut Hendri Haaijer kan al uw technische vragen beantwoorden.