29ste editie 1992 - 2022

Touch of MatrixTouch of Matrix - Stand 354

Touch of Matrix, DE opleiding voor therapeuten

Touch of Matrix, DE opleiding voor therapeuten die openstaan voor een moderne, vernieuwende en lichte werkwijze, gebaseerd op de kwantumfysica

Wij zijn een methodiek voor pioniers die begrijpen dat het sneller en eenvoudiger kan. Die bij de tijd willen zijn en een veelbelovende bewustzijnsmethode willen beoefenen om een gezond en vrij leven te creëren.

Hoe zou het zijn je bewust te worden dat een wonder een wetenschap is die tot op heden niet bewezen is?
Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het NU-bewustzijn. Het biedt je een heel nieuw perspectief op gezondheid en welzijn.

Er is de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van bewustzijn. Alles gaat veel sneller, krachtiger en dieper dan voorheen. Deze verandering zorgt er onder andere voor dat er op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden aan een thema of klacht. Zo’n thema of klacht, wij noemen het binnen de methodiek een programma, bestaat uit in ieder geval vier niveaus, te weten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. We weten allemaal dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De unieke kracht van Touch of Matrix is dat je een programma op alle niveaus tegelijk kunt benaderen. Hetgeen efficiënt en effectief is voor een optimaal en blijvend resultaat. Dat is toch magisch!

Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt?
Als woorden als bewustzijn, beweging, transformatie, vernieuwing, licht leven en luchtigheid je aanspreken, ben je bij Touch of Matrix aan het juiste adres. Vind je optimalisering, vitaliteit, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coachen en verbinden interessant en denk je graag buiten kaders en ben je op zoek naar een waardevolle, vernieuwende methodiek, dan is Touch of Matrix en onze opleiding zeker iets voor jou.

Onze opleiding geeft je de succesformule in handen voor een goed lopende praktijk met een methode die werkelijk verschil brengt. Steeds meer zul je ontdekken dat het niet gaat om kennis, ervaring of verstand. Sterker nog, het gaat juist om het vanuit de leegte verbinding te maken met alles wat er is.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Touch of Matrix - DE bewustzijns- & manifestatiemethode

Günther de Jong & Ria Kuiper
Iepenzaal Zaterdag 19 november 2022 13:00 - 13:50

Touch of Matrix - DE opleiding voor therapeuten

Günther de Jong & Ria Kuiper
Iepenzaal Zondag 20 november 2022 13:00 - 13:50