29ste editie 1992 - 2020

Tisso Natuurproducten


Tisso Natuurproducten - Stand 656

TISSO Naturprodukte – Uw voedingsstoffenspecialist

Gezondheid begint in de cel: de biljoenen cellen van ons lichaam kunnen hun taken alleen vervullen wanneer ze in voldoende mate van de juiste voedingsstoffen zijn voorzien. Dat is het doel van onze recepturen. Ieder product is ingebed in ons alomvattende TISSO-voedingsstoffenconcept. De nadruk ligt op de darm-en de spijsvertering, de voedingsfysolosiche voorzieningen van micro- en macro-voedingsstoffen en de gerichte ondersteuning van de mitochondriƫn.

Alle producten die wij aanbieden, zijn gebaseerd op de huidige inzichten van de wetenschap en onderzoek alsook concrete ervaringen uit de therapeutische praktijk.

Om de nuttige effecten van onze producten met studies en gebruiksobservaties te onderbouwen, werken wij nauw samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten.

Meer dan 5000 artsen, natuurgenezers en voedingswetenschappers maken al gebruik van het TISSO-voedingsstoffenconcept. Van hen krijgen wij waardevolle verslagen van ervaringen alsook impulsen. Daarvan profiteren onze producten- en natuurlijk u.