28ste editie 1992 - 2019

Tasso Instituut


Terug naar persoonlijke pagina

Tasso Instituut - Stand nr. volgt

Opleidingen Transpersoonlijke coaching en therapie

De opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie van Tasso Instituut staat wereldwijd bekend als een van de meest uitgebreide en diepgaande opleidingen op het gebied van regressietherapie.

Je leert in deze opleiding op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht, probleem of vastgeroeste overtuiging. Je gaat terug naar de bron om de oude wond te helen.

Deze therapie biedt vaak snelle en verbluffende resultaten bij psychische en psychosomatische klachten. Het is een geweldige methode om oude trauma’s te helen, maar ook om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen.

We werken onder meer met trauma’s uit het huidige leven, familie-energie, zielsregressie en vorige levens.

Ruim 30 jaar ervaring

Na twee jaar kun je het diploma Regressie- en reïncarnatietherapeut behalen. Voor wie nog verder en dieper wil, is er nog een derde jaar. Hiermee kun je Transpersoonlijk regressietherapeut worden. De opleiding geeft toegang tot diverse beroepsverenigingen. Tasso heeft ruim dertig jaar ervaring met het opleiden van gedegen therapeuten.

Naast de opleiding biedt Tasso Instituut workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en lifecoaching.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Regressie- en reïncarnatietherapie: vroeger en nu

Hans ten Dam
Wilgenzaal Zaterdag 17 november 2018 11:00 - 11:50