28ste editie 1992 - 2019

Stralingsvrijhuis


Terug naar persoonlijke pagina

Stralingsvrijhuis - Stand nr. volgt

Bescherming tegen de effecten van straling

Straling is een factor die onze gezondheid negatief kan beïnvloeden. Straling is niet zichtbaar maar wel meetbaar! Voor sommigen onder ons is het zelfs voelbaar. Straling maakt soms dat je je niet prettig voelt in je eigen huis. Bovendien kan elektromagnetische straling gezondheidsproblemen in de hand werken.

Stralingsvrijhuis is expert op het gebied van straling. Al jaren doen wij metingen, geven advies en verzorgen opleidingen en cursussen op het gebied van straling.

Ook voor behandeling van straling gerelateerde klachten ben je bij ons aan het goede adres. Wij demonstreren onze werkwijze op de beurs; je kunt je aanmelden voor een verrassend consult op onze stand.

MAXiiMUS
Onze MAXiiMUS producten zijn van ongekende kwaliteit en harmoniseren de invloed van straling in jouw huis, kantoor, bedrijf of praktijk.
Kom onze MAXiiMUS varianten bekijken (ook van de binnenkant) op de beurs en stel ons al je vragen.

Wil jij dat jouw huis weer prettig en rustig aanvoelt? En dat straling geen invloed kan hebben op jouw gezondheid? Dan ben je bij Stralingsvrijhuis aan het goede adres.

Voor therapeuten
Straling kan een blokkerende factor zijn bij het succes van je therapie. Wil je weten hoe dat in elkaar zit, kom dan langs op onze stand. We verzorgen ook 1 daagse therapeut cursussen waarin de relatie tussen klachten en straling uitgebreid worden behandeld.

Kijk voor alle informatie over Stralingsvrijhuis op: www.stralingsvrijhuis.nl
Voor onze producten kun je terecht op: www.allestegenstraling.nl

Alternalive
Alternalive VOF biedt een totaalprogramma dat verder en dieper gaat bij het oplossen van jouw problemen waar gezondheid een deel van uit maakt en waarin straling een belangrijke factor is. Kijk voor meer informatie op www.alternalive.site

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Bescherming tegen straling

Wim Massop
Iepenzaal Zaterdag 17 november 2018 11:00 - 11:50

Bescherming tegen straling

Wim Massop
Iepenzaal Zondag 18 november 2018 11:00 - 11:50