28ste editie 1992 - 2019

Songbird Naturals


Terug naar persoonlijke pagina

Songbird Naturals - Stand nr. volgt

Massage Wax van Songbird is uniek

 

Songbird Naturals is een Engels bedrijf dat diverse waxen en balsems produceert. Alle labels hebben de zogeheten “compliance-verklaring” hetgeen betekent dat de producten van Songbird Naturals voldoen aan de IFRA-richtlijnen.

We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Organisch is niet altijd mogelijk, maar waar we maar kunnen, gebruiken we biologisch. We gebruiken bijvoorbeeld fijne AOP-lavendel van een specifieke familieboerderij in de Haute Alpen in Frankrijk voor onze Lavendel Massage Wax en o.a. de Lavendel Reflexologie Wax. We bezoeken de bedrijven en controleren de specificaties van de oliën. Alle bedrijven van wie we de grondstoffen kopen, moeten alle analysecertificaten en bijbehorende specificaties leveren en deze worden tevens onderzocht op variatie.

We leveren aan alle professionals en retailers tegen een gereduceerd tarief. Om u hiervoor aan te melden, moet u de instructies volgen via de webshop of telefonisch contact opnemen met ons kantoor.

We leveren ook aan consumenten tegen detailhandelsprijzen en deze kunnen voor onze producten terecht in de webshop via onze website.