29ste editie 1992 - 2020

Soma Natural Products


Soma Natural Products - Stand 434

Fyto-Micromineralen Levenselixer®

Soma Natural Products presenteert Rocky Mountain Fyto-Micromineralen Levenselixer®

Fyto-Micromineralen Levenselixer® is een vloeibaar extract dat waardevolle mineralen bevat afkomstig uit een pre-historisch oerwoud, gelegen in de zuidelijke Rocky Mountains, die miljoenen jaren geleden door lava bedekt werd. In die tijd bezat de aardbodem nog een overvloed aan mineralen en sporenelementen. Met behulp van een geavanceerde extractie-methode wordt een hoogwaardig aftreksel verkregen met minstens 80 mineralen en sporenelementen van plantaardige oorsprong met een hoge biologische beschikbaarheid en uitmuntende zuiverheid.

Het geheim van deze colloïdale mineralen zit in hun bijzondere structuur, verankerd in een natuurlijk plantaardige verbinding, de organische draagstof voor de sporenelementen. Hierin ligt de voornaamste verklaring voor de fenomenale absorptie van deze mineralen door de darmwand en de verwerking door de lichaamscellen. Mineralen in een anorganische verbinding zoals in marine sedimenten, steen- of celzouten en mineraalwater hebben dit voordeel niet. Deze worden slechts zeer ontoereikend geabsorbeerd en vormen eerder een belasting voor het lichaam, omdat ze door de cellen moeilijk worden verwerkt met opeenhoping in de lichaamsweefsels tot gevolg.

De Micromineralen van plantaardige oorsprong uit de Rocky Mountains zijn als een geschenk van de natuur en kunnen van grote waarde zijn in deze tijd, waarin gewassen afkomstig van mineraalarme landbouwgrond een bedreiging vormen voor onze gezondheid.

nl_NLDutch
nl_NLDutch