28ste editie 1992 - 2019

Puro Food Supplements


Terug naar persoonlijke pagina

Puro Food Supplements - Stand nr. volgt

Alleen werkzame stoffen in vegetarische capsules

Puro Foodsupplements is het enige Nederlandse label van pure voedingssupplementen en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar.
Puro’s assortiment is puur gecapsuleerd en binnen ons assortiment producten vindt u daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Het wil zeggen dat wij alleen de werkzame stoffen gebruiken in een vegetarische capsule. De enige opvulling die we eventueel gebruiken in de capsule is bijvoorbeeld alfalfa of rijstflow.

Al onze recepturen zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die wij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. We volgen wel trends in de markt maar laten ons vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Puro Foodsupplements combineert de hedendaagse technologie met de (medisch onderzochte) geschenken uit de natuur. Ons belangrijkste criterium is natuurlijk het resultaat en daarom hechten wij het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid.

Je kunt bij ons het hele jaar rond genieten van diverse aanbiedingen, nieuwsbrieven, voedingsadviezen en tips om uw gezondheid optimaal te houden. Via onze website geven wij u waar mogelijk veel informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.