29ste editie 1992 - 2020

Primavera Life


Primavera Life - Stand 236

Primavera producten uit ecologische landbouw

Primavera Life biedt een ruim assortiment aan Essentiële Oliën, Aromatherapieproducten, Natuurcosmetica en producten voor Harmonie in Huis.

De ecologische landbouwprojecten vormen de basis van de Primavera kwaliteit. Ze zijn de belangrijkste bron van de natuurzuivere grondstoffen voor onze kwaliteitsproducten. Door het consequent stimuleren van de biologische teelt geeft Primavera impulsen voor de diversiteit van verschillende soorten planten in plaats van monocultuur. Hiermee stimuleren wij milieuvriendelijke landbouw en zorgen voor natuurlijke producten.

Of je met een machine over het land rijdt of dat je als mens met de plant in contact komt, is een verschil dat in de kwaliteit van de plant tot uitdrukking komt. Biologisch dynamische landbouw draagt constructief bij aan de omgeving door de verbetering van de bodem, de blijvende vruchtbaarheid en de veelsoortigheid van planten en dieren.

Voor de biologisch-dynamische landbouw is de grond niet alleen maar de som van haar onderdelen, maar een levend organisme, dat door biodynamische compost, sproei- en mestpreparaten evenwichtig gevoed, maar vooral verlevendigd wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met aardse en kosmische planetaire ritmes.