29ste editie 1992 - 2020

One Chiropractic Studio


One Chiropractic Studio - Stand 252

Het intieme evenwicht en de relatie tussen het wervelkolom- en zenuwstelsel

One Chiropractic Studio is onlangs in Utrecht gestart met haar praktijk. De chiropractors van One Chiropractic Studio zijn specifiek opgeleid om wervelontwrichtingen te analyseren en te corrigeren, zodat men kan genezen en zich kan aanpassen aan de dagelijkse ritmes.

Het menselijk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te reguleren, alle functies te co├Ârdineren en zichzelf te genezen. De hersenen sturen vitale berichten naar het lichaam via het zenuwstelsel om het goed te laten functioneren. Het zenuwstelsel is zo belangrijk dat het beschermd moet worden door de schedel en door de wervel.
Onze One Chiropractic Studio gaat helemaal over het intieme evenwicht en de relatie tussen het wervelkolom- en zenuwstelsel.

Elke stoornis tussen de wervelkolom en het zenuwstelsel kan leiden tot interferentie van de vitale boodschappen van en naar de hersenen en het lichaam. In chiropractie wordt dit subluxatie genoemd, waardoor lichaam en geest minder goed kunnen functioneren en zich kunnen aanpassen.
Een chiropractor is de enige beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die specifiek is opgeleid om deze subluxatie te vinden en te corrigeren.

Tijdens de beurs demonstreert One Chiropractic Studio haar werkwijzen en kunnen geïnteresseerden profiteren van een korting voor een eerste bezoek aan One Chiropractic Studio.