28ste editie 1992 - 2019

Olivos olijfzeep & Rebul eau de cologne


Terug naar persoonlijke pagina

Olivos olijfzeep & Rebul eau de cologne - Stand nr. volgt

Olivos soap: wonder van de natuur

Olijfolie, een wonder van de natuur. De voordelen van pure olijfolie op onze gezondheid is al sinds de oudheid bekend. Rijk aan antioxidanten voedt en beschermt pure olijfolie ons tegen schadelijke stoffen.

Olivos olijfzepen gemaakt van extra vergine olijfolie afkomstig uit Edremit-Turkije, verrijkt met natuurlijke kruiden en essentiële oliën. Gemaakt volgens eeuwenoude traditionele wijze onderscheiden onze 100% natuurlijke zepen zich.

Olivos olijfzepen hydrateren en verzachten de huid, helpen de huid verstevigen en dode huidcellen vernieuwen. Het haar wordt stralend en heerlijk zacht als nooit tevoren. De verschillende varianten met bijvoorbeeld honing, melk, aloë vera en nog veel meer bieden een unieke verzorging. De betoverende geuren van Olivos olijfzepen, die bestaan uit de natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën, maken baden of douchen met Olivos een waar genot.

Alle Olivos producten zijn vrij van chemicaliën, kunstmatige geur- en kleurstoffen, dierlijke vetten en dierproeven. Olivos producten worden handgemaakt en verpakt. Onze fabriek in Edremit telt slechts 22 werknemers. Naast Olivos producten, die wij sinds 2010 produceren, maken wij ook private label producten voor hotels en andere merken.