30ste editie 1992 - 2023

NEXI – Frequency SolutionsNEXI – Frequency Solutions - Stand 520 + 524

Apparaat dat het wereldwijde collectief gaat dienen

Visionair John Haan: “Ik wilde een apparaat maken dat de mensheid, dieren en het wereldwijde collectief zal gaan dienen”

Frequency Solutions brengt met trots dé nieuwste generatie frequentie apparaten op de markt in de Benelux en daarbuiten. Voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik kan men de NEXI onder de nieuwste Frequentie Generatie 4.0 thuisbrengen. Nog niet eerder is een systeem met een krachtig magnetisch veld ontwikkeld dat resultaten boekt met deze snelheid, gebruiksgemak, kracht en eenvoud door de combinatie van hardware, software, FSF (Frequency-Specific-Field) en tot 600.000 verschillende frequenties.

*We leven in een constant veranderende omgeving met uitdagingen op het gebied van ongewilde blootstelling aan onder meer straling, toxines en een groeiende factor aan chronische, lichamelijke en mentale stress.

NEXI biedt energetische coherentie, waarin de energetische balans wordt gestimuleerd. Dat kan weer helpen bij stressvermindering, wat weer bijdraagt tot stimulering van het zelfherstellende vermogen van mens, dier incl. paard en plant.

Met andere woorden: Als wellness apparaat kunnen we een groot publiek bereiken die, JUIST NU in deze ‘rare tijden’, baat zullen hebben hun lichaam, ziel en geest in balans te kunnen brengen door middel van krachtige magneetveld training. Het lichaam baadt door de snelheid en kracht letterlijk in een cocon van frequenties. Het resonantie principe bevorderd hierdoor optimale coherentie en een gevoel van algehele wellness.

Frequency Solutions brengt verder naar de beurs:

  • Hoogwaardige medical grade zuurstof- en gezonde energetisch ondersteunende supplementen
  • Dominus Cervix, dé kristallen energetische bollen (wereldwijd duizenden van verkocht)
  • Diverse andere frequentie bijzonderheden
Lezing Zaal Datum Tijdstip

Nieuwste generatie Frequentie Wellness apparatuur

Mart Reker
Wilgenzaal Zaterdag 18 november 2023 12:00 - 12:50

Nieuwste generatie Frequentie Wellness apparatuur

Mart Reker
Wilgenzaal Zondag 19 november 2023 12:00 - 12:50