28ste editie 1992 - 2019

Mijnlabtest.nl


Terug naar persoonlijke pagina

Mijnlabtest.nl - Stand nr. volgt

Wat staat er in ons DNA?

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor de Healthcare industrie en particulieren. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken ieder individu de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. We werken samen met artsen en therapeuten om de kwaliteit van de behandeling en de interpretatie van de testen te waarborgen.

Zo zijn we bijvoorbeeld een exclusieve samenwerking aangegaan met gerenommeerd Europees laboratorium voor onze DNA testen, een partner die dezelfde visie en integriteit heeft als wij. Omdat het gaat om aanzienlijke hoeveelheden persoonlijke gezondheidsinformatie staat privacy en integriteit zeer hoog in het vaandel en zorgen we er voor dat uw data alleen bij u terecht komt.

Mijnlabtest.nl gelooft dat ieder persoon het recht heeft om zijn of haar genetische achtergrond te leren kennen om zodoende een van een optimaal leven te genieten.

Missie en waarden
De missie van Mijnlabtest.nl is om oplossingen te bieden waardoor mensen optimaal kunnen functioneren. Samen met u kunnen wij dit bereiken door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en ontwikkelingen binnen de genetica.  Deze ontdekkingen en ontwikkelingen zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen vertaald naar overzichtelijke oplossingen met praktische toepassingen voor consumenten en praktijkhouders.

De fundamentele waarden van mijnlabtest.nl zijn:

  • wetenschappelijke excellentie
  • vooruitgang
  • zorg
  • vertrouwen
  • ethiek
  • vriendelijkheid