28ste editie 1992 - 2019

Massage- en Opleidingsinstituut Libosan


Terug naar persoonlijke pagina

Massage- en Opleidingsinstituut Libosan - Stand nr. volgt

Bedrijfsmassage – opleidingen – cursussen – massages  – omscholing

Libosan is een vooraanstaand instituut op het terrein van bedrijfsmassages, opleidingen en ook persoonlijke massages, sportmassages en personal coaching. Met diverse bedrijven zijn contracten afgesloten om medewerkers op reguliere basis te behandelen met massages die preventief of curatief zijn en zo arbeidsverzuim helpen te voorkomen of verkorten.

Massage & Opleidingsinstituut Libosan heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsmassages. Niet alleen in de kwaliteit van de massages zijn wij onderscheidend, maar ook op het gebied van marketing en management.

De massages en overige werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Op basis van het aantal afgespoken behandelingen wordt de bedrijfslokatie bezocht door gekwalificeerde masseurs.

Naast het volgen van opleidingen kunt u ook gewoon bij ons terecht voor massages. U kunt online zelf een tijd reserveren voor een massage bij ons net geopende instituut te Houten.

Bij Massage-en Opleidingsinstituut Libosan kunt u zich ook laten omscholen tot masseur als ZZP’er.

Bezoek onze website en houdt onze Open Dag in de gaten die we begin volgend jaar weer organiseren. Tijdens de open dag zullen er tal van workshops, demonstraties en lezingen gegeven worden. Ook zullen docenten aanwezig zijn, die uitleg kunnen geven over de diverse massage disciplines en tevens de gehele dag door demonstraties zullen geven.