29ste editie 1992 - 2020

KPNI Foodie


KPNI Foodie - Stand 708

KPNI Foodie’s glutenvrije bakmixen en platform voor gezonde levensstijl

KPNI Foodie ontwikkelt unieke glutenvrije bakmixen uit noten, zaden en knollen. Het gamma is ook lactose en caseïnevrij en vrij van aardappel-, rijst- of maïszetmeel. Onze gamma bestaat uit een heerlijk broodje, pizza en pannenkoekmix en paneermeel. Kom ze zeker proeven op onze stand, u zal er heerlijk vinden. Wij zoeken ook therapeuten en verkooppunten om deze bakmixen verder te verkopen en verdelen in België en Nederland.

Anderzijds bevat het KPNI Foodie platform kennis, recepten, foodworkshops voor de nieuwe manier van leven: “Weet wat je eet”. Men moet het juiste (w)eten om gezond te leven en daarom presenteert KPNI Foodie een foodblog met de kracht van klinische psycho-neuro-immunologie als uitgangspunt.

KPNI Foodie verdeelt voedingsmiddelen en voedingssupplementen volgens de KPNI, therapeuticaproducten, literatuur en geeft adviezen over lifestyle, terwijl op de website ook tal van creatieve KPNI proof recepten te vinden zijn.

KPNI Foodie heeft een webwinkel waar de producten te bestellen zijn. U kan als therapeut  ook van deze webshop gebruik maken met een speciaal ontwikkeld patiënt verzend systeem.

Wij kijken uit naar uw bezoek in onze stand.