29ste editie 1992 - 2022

ProVen Probiotica – GezondMooiSlankProVen Probiotica – GezondMooiSlank - Stand 604

Gemakkelijk gezond eten en natuurlijk afvallen met Raw Living Whole foods

GezondMooiSlank biedt excellente voeding en alles om die voeding goed te verteren en op te nemen. Een aanvulling op elke therapie.

Biologische maaltijdvervangers gemaakt van ruim 50 gevriesdroogde ingrediënten; glutenvrije granen, fruit, bessen, groenten, wieren, paddenstoelen, grassappen, zaden, kiemen, vitaminen en mineralen.
Volledige levende maaltijden zonder toevoegingen, de ingrediënten worden direct na de oogst gevriesdroogd, gemalen en gemengd. Hierdoor worden de enzymen weer actief bij de bereiding van een Juvo-shake.
Gecertificeerd biologisch, kosher, non-gmo en glutenvrij. Raw Whole Super food, alle bestanddelen van ingrediënten worden gebruikt. Een ideale manier om snel een supergezonde maaltijd te maken als er geen tijd is om te koken. Past in elk dieet en in uw eigen gemaakte smoothie.

Juvo raw whole meal, de basis. Juvo slim, als er sprake is van overgewicht. Juvo raw green proteïnen, bij het sporten of het afvallen. Juvo raw green superfoods, als maaltijdvervanger of als booster van eigen gemaakte smoothies.

NIEUW Pro-Ven Probiotica. Een complete serie van 20 producten; probiotica voor elke levensfase, zwanger, babies, kinderen, tieners, 50+, reizigers, vrouwen, spijsvertering-vezels, spijsvertering-enzymen en de CardioBiotic. Gerichte supplementen op basis van de LAB4-probiotica. Nieuw is de “Four Pilars of Health” 6 supplementen in 1: Probiotica, prebiotica, vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega-3.