29ste editie 1992 - 2019

Juvo Raw Whole Food & ProVen Probiotica


Terug naar exposantenlijst

Juvo Raw Whole Food & ProVen Probiotica - Stand 602

Gemakkelijk gezond eten en natuurlijk afvallen met Raw Living Whole foods

GezondMooiSlank biedt excellente voeding en alles om die voeding goed te verteren en op te nemen. Een aanvulling op elke therapie.

Biologische maaltijdvervangers gemaakt van ruim 50 gevriesdroogde ingrediënten; glutenvrije granen, fruit, bessen, groenten, wieren, paddenstoelen, grassappen, zaden, kiemen, vitaminen en mineralen.
Volledige maaltijden zonder toevoegingen, de ingrediënten worden direct na de oogst gevriesdroogd, gemalen en gemengd. Hierdoor worden de enzymen weer actief bij de bereiding van een Juvo-shake.
Gecertificeerd biologisch, kosher, non-gmo en glutenvrij. Raw Whole Super food, alle bestanddelen van ingrediënten worden gebruikt.

Een ideale manier om snel een supergezonde maaltijd te maken als er geen tijd is om te koken. Past in elk dieet en in uw eigen gemaakte smoothie.

Juvo raw whole meal, de basis. Juvo slim, als er sprake is van overgewicht. Juvo raw green proteïnen, bij het sporten of het afvallen. Juvo raw green superfoods, als maaltijdvervanger of als booster van eigen gemaakte smoothies.

NIEUW Pro-Ven Probiotica. Een complete serie van 18 producten, probiotica voor elke levensfase, zwanger, babies, kinderen, tieners, 50+, reizigers, vrouwen, spijsvertering-vezels, spijsvertering-enzymen en de CardioBiotic. Gerichte supplementen op basis van de LAB4-probiotica.

NIEUW AnOxident-balance, een complete serie mondverzorging bij Diabetes en Diabetes-2. Diabetici hebben tot 5x zoveel glucose in hun speeksel. AnOxident vomt een barrière en een buffer, herstelt de mondflora en zorgt voor een schoon gebit en een frisse mond.

Volg ons facebook voor het laatste nieuws over voeding-spijsvertering en afvallen.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Titel nog niet bekend

Dr. Nigel Plummer
Eikenzaal Zaterdag 16 november 2019 13:45 - 14:35

Titel nog niet bekend

Dr. Nigel Plummer
Eikenzaal Zondag 17 november 2019 13:45 - 14:35