29ste editie 1992 - 2020

ProVen Probiotica – Juvo – Reset36


ProVen Probiotica – Juvo – Reset36 - Stand 602

Gemakkelijk gezond eten en natuurlijk afvallen met Raw Living Whole foods

GezondMooiSlank biedt excellente voeding en alles om die voeding goed te verteren en op te nemen. Een aanvulling op elke therapie.

Biologische maaltijdvervangers gemaakt van ruim 50 gevriesdroogde ingrediënten; glutenvrije granen, fruit, bessen, groenten, wieren, paddenstoelen, grassappen, zaden, kiemen, vitaminen en mineralen.
Volledige levende maaltijden zonder toevoegingen, de ingrediënten worden direct na de oogst gevriesdroogd, gemalen en gemengd. Hierdoor worden de enzymen weer actief bij de bereiding van een Juvo-shake.
Gecertificeerd biologisch, kosher, non-gmo en glutenvrij. Raw Whole Super food, alle bestanddelen van ingrediënten worden gebruikt. Een ideale manier om snel een supergezonde maaltijd te maken als er geen tijd is om te koken. Past in elk dieet en in uw eigen gemaakte smoothie.

Juvo raw whole meal, de basis. Juvo slim, als er sprake is van overgewicht. Juvo raw green proteïnen, bij het sporten of het afvallen. Juvo raw green superfoods, als maaltijdvervanger of als booster van eigen gemaakte smoothies.

NIEUW Pro-Ven Probiotica. Een complete serie van 20 producten; probiotica voor elke levensfase, zwanger, babies, kinderen, tieners, 50+, reizigers, vrouwen, spijsvertering-vezels, spijsvertering-enzymen en de CardioBiotic. Gerichte supplementen op basis van de LAB4-probiotica. Nieuw is de “Four Pilars of Health” 6 supplementen in 1: Probiotica, prebiotica, vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega-3.

NIEUW Reset36, een compleet en nieuw concept voor afslanken. Ampullen met carnitine, detox-kuur, probiotica-vezels-vitaminen, uitgebreide handleiding met praktische kennis, recepten en voorschriften. Ideaal programma voor voedingscoaches, therapeuten, beauty- en afslank-instituten.

PRIMEUR 2019 op de beurs presenteren wij de resultaten van het ShapeLine onderzoek. De grootste klinische trial ooit naar de werking van probiotica op overgewicht. Dr. Nigel Plummer komt een lezing geven.

Volg ons facebook voor het laatste nieuws over voeding-spijsvertering en afvallen.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

De integrale effecten van probiotica op de gezondheid van het hele lichaam

Rinjo Israels & Dr. Nigel Plummer
Eikenzaal Zaterdag 16 november 2019 13:45 - 14:35

De integrale effecten van probiotica op de gezondheid van het hele lichaam

Rinjo Israels & Dr. Nigel Plummer
Eikenzaal Zondag 17 november 2019 13:45 - 14:35