28ste editie 1992 - 2019

Instituut voor Preventie en Gezondheid


Terug naar persoonlijke pagina

Instituut voor Preventie en Gezondheid - Stand nr. volgt

IVPG: met zinnige excellente en zuinige zorg

Het Instituut voor Preventie & Gezondheid houdt zich bezig met zinnige excellente en zuinige zorg. Ook al hebben we onze gezondheid niet altijd in de hand, we kunnen er vaak wel op aansturen. Langer gezond blijven begint met een goed inzicht in uw gezondheid. Dat is precies waar het Instituut voor Preventie & Gezondheid voor staat.

Het Instituut voor Preventie & Gezondheid biedt diverse services aan bedrijven, gezinnen en senioren. 

Bedrijven – Elke organisatie met medewerkers is wettelijk verplicht om die periodiek een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden. Met een PMO brengt u de gezondheidssituatie van uw medewerkers en uw organisatie in kaart, zodat wij weten wat te doen om die te verbeteren. Dit zorgt uiteindelijk voor fitte medewerkers, een grotere inzetbaarheid, meer productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Gezinnen – De screening, zoals wij u aanbieden, met het preventief medisch onderzoek, is een gericht onderzoek. Artsen, cardiologen, dermatologen en therapeuten geven u de beste adviezen, deze methodiek is uitvoerig wetenschappelijk gevalideerd op zijn gezondheid bevorderende aspecten en zeer waardevol gebleken.

  • Artsen brengen uw gezondheid in kaart en u ontvangt een persoonlijk rapport.
  • Bij het Instituut voor Preventie & Gezondheid kunt u een vraag aan de huisarts stellen waar en wanneer u maar wilt.
  • Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen en u bepaalt met wie de gegevens worden gedeeld.

Senioren – Waarom een check? U laat uw gebit en auto toch (ook) jaarlijks controleren? Uw gezondheid verdient dit ook. Steeds meer mensen krijgen chronische ziekten. Zoals diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten, slaapapneu en longaandoeningen. Voor een groot deel zijn deze ziekten te voorkomen met gezond leven of er op tijd bij zijn. Met het preventief onderzoek senioren krijgt u een advies op maat om uw gezondheid te verbeteren.

Bezoek onze website voor nog veel meer informatie. IVPG heeft ook een app; zoek in de app stores naar IVPG.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Blue Zone NL en Leefstijlgeneeskunde

Bob Crébas & Prem Heera
Hoekzaal Zaterdag 17 november 2018 14:00 - 14:50

Blue Zone NL en Leefstijlgeneeskunde

Bob Crébas & Prem Heera
Hoekzaal Zondag 18 november 2018 14:00 - 14:50