30ste editie 1992 - 2023

Holigomed AGHoligomed AG - Stand 126

Kerngezond door innovatie

Holigomed: analyseplatform, apparaten voor soft laser therapie en opleidingen voor natuurlijke gezondheidsbevordering.
Holigomed onderscheidt zich door innovatieve producten voor analyse en therapie in de natuurlijke gezondheidsbevordering, gecombineerd met de unieke kennis van voedingsstoffenexperts. Holigomed richt zich zowel tot therapeuten, natuurgeneeskundigen als tot artsen en klinieken voor natuurlijke gezondheidsbevordering.

Analyse
Het SO/check-platform biedt een innovatieve oplossing voor het herkennen en monitoren van fysiologische markers in real time.
In de holistische geneeskunde ligt de nadruk op het consequent blootleggen van alle oorzaken. De analyse van mineralen, sporenelementen en toxische metalen door OLIGO/check, in combinatie met de evaluatie van het functioneren van de bloedsomloop door CARDI/check, biedt een ideale ondersteuning voor een holistisch advies. Bovendien analyseert de G-NIOM/check de darmflora in een laboratoriumtest, waardoor SO/check een innovatief platform wordt voor het behoud en de bevordering van de gezondheid.

Therapie
Milta – uniek en revolutionair: de technologie combineert biofysicalische principes om holistische behandelingen te ondersteunen. Soft-laser-technology maakt gebruik van de basisprincipes van de kwantumgeneeskunde. De uitstoot van soft-lasers met een straling van polychromatische infrarooddioden en een constant magnetisch veld kunnen voor een grote verscheidenheid aan therapieën gebruikt worden. Volgens vele studies kan soft-laser-technology een celregulerend en regenererend effect hebben, klachten verlichten en de bloedcirculatie bevorderen. Met gemakkelijk bedienbare apparatuur is deze innovatieve techniek voor een breed scala aan toepassingen inzetbaar.

Academie
Holigomed heeft een eigen academie. Kennis is een voorwaarde voor succes. Holigomed geeft ondersteuning met haar holistische concepten voor analyse, therapie en orthomoleculaire toepassingen.
De Advanced Modules 1 en 2 bieden elk twee dagen diepgaande kennis van de principes van de orthomoleculaire en holistische geneeskunde, interpretaties van de drie innovatieve SO/check analysezuilen en de doeltreffendheid van de Milta technologie.