28ste editie 1992 - 2019

Healing Arts


Terug naar persoonlijke pagina

Healing Arts - Stand 760

Healing Arts presenteert de AmpCoil

De AmpCoil, diagnosticeert of behandelt geen ziektes. De meeste medische paradigma’s werken met symptoomvermindering – het AmpCoil / BetterGuide-systeem is daarentegen ontworpen voor resultaten. Als je de oorzaak van je problemen niet aanpakt, zul je vastzitten in een cyclus van altijd alleen aanpakken van symptomen, maar nooit de oorzaak opruimen. Dus in plaats van met de vraag “Hoe behandel ik deze ziekte?”, laat de stemanalyse je door jouw prioriteiten leiden en verwijdert langzaam de oorzaken die ervoor zorgen dat je je onwel voelt. We hebben de “Medische” en “diagnostische” aspecten, alles wat je moet doen is luisteren naar wat je lichaam zegt of kiezen uit bekende problemen uit onze A-Z-bibliotheek om jouw hoogste helende potentieel te bereiken.

Healing Arts – Lightfrequenties
Met veel liefde en zorg maken wij onze lichtfrequenties. Deze zijn verkrijgbaar als lichtsprays en lichtdruppels en zijn zowel voor therapeutisch als eigen gebruik. Ze ondersteunen je bij het bewust worden van de relatie tussen lichaam en geest. Ze helpen je om beter te voelen wat er in je lichaam gebeurt en om naar de oorzaak van een klacht te gaan. Heling is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie je bent. De lichtfrequenties helpen om liefde en inzicht in jou te genereren en dat opent creativiteit, geluk en heling van het lichaam.

Naast het maken van de frequenties, geven wij ook de Healing Arts opleiding en kun je bij ons terecht voor sessies of therapie. Kijk voor meer informatie op onze website.