29ste editie 1992 - 2022

Fittergy en OrthovitaalFittergy en Orthovitaal - Stand 232

Passie voor vitaliteit en gezondheid

Fittergy

Fittergy ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma’s voor topatleten en mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid. De passie van ons team heeft van Fittergy een toonaangevend transformationeel merk gemaakt voor zowel lifestyle coaches, voedingsadviseurs, therapeuten en consumenten.

Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Fittergy is specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen.

Fittergy Coaches
Ruim 300 ervaren Fittergy Coaches begeleiden cliënten met op maat gemaakte trainingen, door  Fittergy zelf ontwikkelde en geproduceerde supplementen en gezonde, uitgebalanceerde diëten. Via dit uitgebreide netwerk hebben inmiddels ruim 50.000 cliënten een Fittergy programma gevolgd.

Eigen productie
Het assortiment aan voedingssupplementen wordt met de grootste zorg in huis ontwikkeld en geproduceerd. De recepturen worden op basis van de nieuwste wetenschappelijke en orthomoleculaire inzichten en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen samengesteld.

De Fittergy voedingssupplementen kunnen besteld worden via de Fittergy Coaches of via de website: klik hier.

Fittergy Academy

Fittergy Academy is de scholingstak van Fittergy. De gezondheidsprofessional vindt hier een aanbod dat varieert van een kort kennis-webinar tot meerdaagse opleiding, online én offline. De onderwerpen zijn altijd gerelateerd aan voeding, sport, gezondheid en leefstijl, waarmee de therapeut en leefstijlcoach zijn onderscheidend vermogen kan vergroten.

OrthoVitaal

OrthoVitaal heeft al ruim 40 jaar ervaring met de productie en formulering, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen.

Het merk OrthoVitaal is geoptimaliseerd met een vernieuwde uitstraling en een verbetering van ingrediënten, formules én doseringen. Op deze manier vormt OrthoVitaal een prima basis voor de moderne orthomoleculaire en/of natuurgeneeskundige praktijk.

Orthomoleculaire supplementen
De supplementen van OrthoVitaal worden vervaardigd volgens orthomoleculaire standaard met hoog gedoseerde en goed opneembare stoffen. Omdat de supplementen van OrthoVitaal nagenoeg allemaal zelf vervaardigd worden, is men gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs.