28ste editie 1992 - 2019

Fair Vision – jouw duurzame én holistische webshop


Terug naar persoonlijke pagina

Fair Vision – jouw duurzame én holistische webshop - Stand nr. volgt

Duurzame, ecologisch, biologisch en fairtrade

De Fair Vision webshop bevat meer dan 6600 duurzame, ecologische, biologische en fairtrade producten voor mens en dier, huis, kantoor en tuin. Bij ons vind je een groot aanbod aan workshops, coachsessies, boeken en andere spirituele producten en diensten aan. Kortom: alles voor lichaam en geest.

Het concept van Fair Vision houdt een nauwe samenwerking in met sociale en duurzame ondernemers en dienstverleners. De volgende producten en ondernemers uit onze webshop zullen op de beurs bijzondere aandacht krijgen:

  • Kangenwater: water in zijn puurste vorm door ionisatie. Water dat vol zit met antioxidanten (vertraagd veroudering), hoog alkalisch is (ontzuurd) en micro-geclusterd (hydrateerd en ontgift). Ondernemer: Awesomehealth, Jasper en Lisa.
  • Producten van ondernemer Stringenergy bieden effectieve oplossingen voor de behandeling van rusteloze benen (RLS), stress- en pijnklachten.
  • CBD olie van CBD-R: het blad van de olie komt van Nederlandse bodem, is biologisch, bevat geen chemische (bestrijdings) middelen en heeft een minimale eco footprint. CBD-R levert ook hennep thee en producten voor persoonlijke verzorging.

Wil je ook met ons samenwerken? Op de Internationaal Therapeut beurs leggen we graag contact hiervoor.

Onze klanten realiseren direct voordeel via onze klantenkaart, waarmee zij een jaar lang 5% tot 25% korting ontvangen op alle producten en diensten. De klantenkaart is onderdeel van het loyaliteitsprogramma. Wij steunen hiermee de koopkracht van de consument.

Tot slot trekken wij aandacht voor maatschappelijke goede doelen via een maandelijkse actie. Voor de maand november zal een percentage van de verkoop van boeken van Uitgeverij Hajefa aan het goede doel van de maand worden afgedragen.