29ste editie 1992 - 2020

ENRA Groen Gezond


ENRA Groen Gezond - Stand 408

Zeg je Zuiverheid Openheid en Kwaliteit dan zeg je ENRA

ENRA bv is sinds 1986 actief bij drogist, gezondheidswinkel, reformhuis en apotheek met een keur aan kwaliteitsproducten van natuurlijke grondstoffen en in bijna alle gevallen van plantaardige oorsprong.

Stevia Steevia
Gek van zoet? Er is een alternatief! Het gezondste alternatief voor suiker is Stevia, want dit natuurlijke plantje scheelt een paar pieken op de bloedsuikerspiegel. Onze Steevia, die met het blauwe dopje, bevat alleen Stevia en water. Daar zijn wij uniek in en zeer trots op.

Orkestra
ORKESTRA All Day Happy Day heeft een positieve werking bij hyperactieve, impulsieve personen die snel afgeleid zijn en zich daarboven slecht kunnen concentreren. Orkestra bereikt fantastische resultaten.

Study-Master
|Sinds 2 jaar HET product op de markt om langer en effectiever te kunnen studeren. Deze capsules zijn geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 12. Study-Master kan gebruikt worden door alle mensen, die op wat voor manier dan ook, langer helder en geconcentreerd willen blijven. Dus niet alleen scholieren en studenten, maar ook veel senioren zijn zeer enthousiast over Study-Master.

Zeg je Zuiverheid Openheid en Kwaliteit dan zeg je ENRA.

nl_NLDutch
nl_NLDutch