29ste editie 1992 - 2021

Easy Brothers Software


Easy Brothers Software - Stand 404

Efficiëntie, service en snelheid

Easy Brothers Software, een bedrijf dat staat voor kwaliteit, goede service, en lage prijzen. Goede software hoeft niet duur te zijn, dat hebben wij in de voorbije jaren met onze producten en prijzen bewezen.
Ons voornaamste product is het softwarepakket VIG. Dit pakket is uitsluitend bedoeld voor beroepsbeoefenaars in de reguliere, additieve en alternatieve gezondheidszorg. Om de kosten laag te houden en tevens te garanderen dat het programma steeds up-to-date is, wordt het geleverd als abonnement. VIG begon in 1991 als een eenvoudig naslagwerk, maar is – met name door de reacties en wensen van gebruikers – uitgegroeid tot een ‘totaalpakket’ voor de praktijk (naslagwerk, cliëntenadministratie en optioneel financiële administratie).

Kwaliteit en goede service
Easy Brothers Software werd officieel opgericht in augustus 1991. Het begon allemaal met een eenvoudig ‘Dosprogramma’ om voorschrijvers te voorzien van een soort supervademecum. Diverse malen is het programma aangepast om ‘bij de tijd’ te blijven (dos, Windows 3.1, Windows 95 en opvolgers), maar ook om de gebruiker steeds meer mogelijkheden te bieden.
Al onze software wordt in-huis ontwikkeld, waarbij er altijd veel aandacht is voor de wensen van gebruikers. Deze methode biedt twee voordelen: de software sluit aan op de praktijk en er kan snel gereageerd worden op eventuele problemen met de software.

Betaalbare software
Wij vinden het niet alleen belangrijk om de beroepsbeoefenaar in de reguliere, additieve en alternatieve gezondheidszorg te voorzien van een goed stuk gereedschap, maar vinden het tevens van belang dat dit ‘stuk gereedschap’ betaalbaar moet zijn. Voor ons staat voorop dat wij u willen helpen en ondersteunen in het helpen van mensen, en het is ons streven om deze taak ook in de toekomst te vervullen voor een betaalbare prijs.

Conclusie
Zoekt u informatie over producten, een manier om gegevens van uw cliënten bij te houden, een agenda en de mogelijkheid om facturen te maken en de boekhouding te doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Easy Brothers Software – al ruim 25 jaar leverancier van kwaliteitssoftware.